hur man identifierar matsalsmöbler

hur man identifierar matsalsmöbler

Matsal möbler innehåller en mängd stolar, bord och skåp som både utför nyttofunktion och dekorera köket och matsalen område . Möbler har funnits sedan civilisationens uppkomst , från enkla bitar som var huggen ur färskt trä . I dagens moderna konstruktion kan möbler göras till exakta specifikationer och anställa designer stilar och färger som matchar alla inredningar

Du behöver : .
Möbler guide ( se referenser )

Stolar .


1 .
Windsor stolar har fyra ben som är tjocka och ser ut att rulla ut från botten av sätet till golvet. Benen har en rullningsdesignen som rullar upp på fötter . Stolen är klädd och har en sluten hög rygg . Det finns inga armstöd , och stolen sitter något lägre än genomsnittet , modern stol .
2 .
moderna slat stol är en matsal fåtölj . Det har en öppen rygg , oftast prydd med en snidad visst mönster . Denna stol har armstöd och sitter i normal höjd i förhållande till tabellen
3
Side Chair : . . Denna grundläggande matsal stol kan ha en öppen rygg eller en stoppad rygg , men det inte kommer att ha armstöd .

Skåp


1 .
kuriosa skåpet fungerar som en stor monter som håller fint porslin , Glas och andra dekorativa , målade plattor och liknande. Curio skåp inte har solida dörrar för att dölja objekt
bara klarglas för att visa upp din fina rätter och dekorativa föremål
2 .
en skänk eller Kina skåp , å andra sidan har dörrar och öppna glas , och ibland ett vinställ . Detta skåp kan variera mycket i storlek , ofta stående 6 meter hög . Den lägre versioner , vanligtvis kallad buffé bord , är cirka 3 meter hög och är omtyckt för sin bänkskivan , som kan användas för att ställa ut snacks , blommor eller rätter godis .
3 .
En sluten portabel bar är värdefull för den platta mot rymden , förvaringsutrymme för glasflaskor och en separat plats för vinglas och tumlare . Många bärbara barer är 3 meter i höjd och är antingen lätt böjd eller förpackade med tre olika delar av dörrar och lådor.

Tabeller


1 .
En liten , perfekt Round Table kallas frukostbordet är lämplig för lätta måltider och typiskt plats för fyra personer.
2 .
Vissa matbord är ovala . De ger mer utrymme , bekvämt sittplatser sex personer och deras glas , skålar , bestick och tallrikar till middag .
3 .
Ett formellt matbord kan vara av typiska längd , sittplatser sex till åtta personer , eller det kan vara överdådigt formella och plats 10 till 12 personer . Denna form möjliggör rymlig trerätters måltider och optimal komfort när underhållande gäster , speciellt över helger .

tips och varningar


 • Matbord kommer ofta med en eller två " blad " som kan läggas att utöka storleken på bordet för att möjliggöra fler sittplatser . Du kan granska referens synen för ytterligare matrum, däribland Kina skåp och bagarens rack , fylla i ditt rum och lägga tecken .


 • Relaterade artiklar


  historia Bassett möbelföretaget
  hur man refinish ett kök dukade bordet
  planer på att bygga ditt skrivbord
  hur man mäter en madrass
  vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
  loftsäng idéer
  hur man byter tyg till en soffa
  hur man gör en enkel tv-ställ
  diy byrå
  enkelsäng vs full säng