hur man kamouflera en platt -TV

hur man kamouflera en platt -TV

Om du är ett fan av hem-inredning tidningar , kanske du har märkt att TV-apparater sällan förekommer i fotografier av rum i människors hem. Det är tveksamt om människor med bild-värdiga bostäder inte har tv . Så var är de ? Tv: n kan ändra stämningen i ett rum . Om du någonsin tänkt på sätt att dölja din TV , är det troligt att du inte vill att det ska vara i fokus för det rummet . När företaget är över , om du bara lugnt njuta av en bok , det finns ingen anledning en TV måste stå i centrum för uppmärksamheten.

Du behöver :
entreprenör ( valfritt)

Olika sätt att kamouflera din platt- TV


1
Köp en . popup- tv stativ och skåp . Det finns företag , som kabinettet Tronix , att design skåp med lift för att dölja tv . Stilar, allt från lagringsenheter som liknar köksskåp , Skänkar och moduler underhållning . Du kan begära olika träslag , ytbehandlingar och för att storlek .
2 .
Hitta en gammal garderob . Även om många skåp kommer att kosta en vacker slant för att utforma , en gammal garderob avfettat från loppmarknader , försäljning egendom eller Craigslist lätt kunde innehålla och kamouflera en plattskärms- TV . Mät din TV innan du beger dig ut på din sökning . Kontrollera att TV kommer att passa in i enheten . När du får skåpet hemma, antingen borra hål på baksidan för din tråd eller ta bort den bakre panelen helt och hållet . Öppna bara de dubbla dörrarna när du vill titta på röret .
3 .
Köp ett nöjescentrum med dörrar , eller har en designad av en möbelsnickare . Detta behöver inte vara ett dyrt projekt . Du kan köpa ett nöjescentrum allt från Ikea till Target och mer exklusiva butiker som Pottery Barn . För en möbel som är mer unika , hitta en möbelsnickare i ditt område för att utforma en enhet som kan dölja din TV , och alla dess bifogade prylar som din kabel-TV , DVD -spelare och Wii . Om du är specialanpassad bygga ett skåp , låt fantasin flöda .
4 .
Bygg en hylla i väggen . Hitta en entreprenör som kan bygga hyllor i en innervägg ( en yttervägg kommer att förstärkas av betong . Du vill ha en licensierad och försäkrad byggmästare eftersom du kommer att arbeta runt stödjande balkar . Installera dörrar som är målade i samma färg som väggen för att dölja hyllorna .

tips och varningar


 • När du letar efter en ansedd entreprenör , be vänner och arbetskamrater för rekommendationer. Kontrollera att de är försäkrade . Kontrollera http://www. bbb. org/för att se om det finns klagomål mot någon som du anlitar för att arbeta på ditt hem .


 • Relaterade artiklar


  sömn antal problem
  kan du sätta en vanlig madrass i en vattensäng ?
  hur man bygger barer med diskmaskiner
  hur man tar hand om din antika möbler
  kyrka möbler fordonsreparationslackering
  hur man kan gå två enkelsängar
  hur man bygger en konsol bord
  byggplaner på ett hörn kaninbur
  hur täcka mina stolar med lakan
  hur man refinish en målad byrå