hur man kan anpassa en la- z - boy vilstol

hur man kan anpassa en la- z - boy vilstol

La-Z-Boy fåtöljer är idealiska för avkoppling på en lat dag hemma eller medan du tittar på det stora spelet . Oavsett varför du köpt din La-Z-Boy , förståelse hur man korrekt att använda den är nyckeln till att hålla det i gott skick och att använda alla sina uppgifter . Justering av benstödet uppåt eller nedåt är relativt enkelt , liksom liggande ryggen . När du får kläm på det , kommer du lätt kunna njuta av din nya möbel och alla bekvämligheter det medför

Du behöver : .
La -Z-Boy vilstol
Bruksanvisning.


1 .
Gå runt utsidan av La-Z-Boy vilstol eller liggande soffan för att lokalisera handtag eller knappar drift . Dessa ska placeras på sidan av enheten och vara väl synliga .
2 .
Sitt ner i La -Z-Boy fåtöljen och nå om handtaget eller knapparna drift . Dra handtaget mot dig eller tryck på framsidan av strömbrytaren om din är elektroniskt styrda . När du gör detta kommer fotstödet kommer upp för dina fötter . Du kan använda handtaget eller knappen för att kontrollera hur långt upp på fotplattan stiger .
3 .
Skjut på baksidan av fåtöljen med ryggen för att få enheten att sitta tillbakalutat. Luta dig tillbaka längre om du vill vara nästan liggande . När du är redo att sitta upp , helt enkelt börja sitta upp och baksidan av La-Z-Boy automatiskt flytta in i en sittande ställning.
4 .
tillbaka fotstödet till sitt ursprungliga läge så att du kan få ut av stolen . Om du har en enhet där foten resten kontrolleras av ett handtag , utan skjut bara handtaget framåt för att sänka fotstöd. Om du har en maskindriven modell , tryck bakre delen av sidan operationen knappen och benet resten kommer tillbaka in i stolen .


Relaterade artiklar


riktningar för att göra en överdrag
hur du konverterar en över spisen TV vrå i bokhyllan
hur man använder en futon i solrummet
hur man bygger en billig arbetsbänk
hur man väljer bänkskiva ytor
Varför är mitt material bunching medan jag syr ?
hur du monterar en Simmons spjälsäng
hur man väljer en futon
Hur du använder stoppning stift & Trim
hur man gör en kvist sänggavel