hur man kan blanda vita möbler och målat möbler

hur man kan blanda vita möbler och målat möbler

Det kan vara en utmaning att blanda ihop olika typer av färger och utföranden av möbler i ditt hem . Folk tror ofta allt måste matcha , medan det är möjligt att blanda vita och färgade möbler för att skapa en tilltalande estetik. Svårigheten ligger i att göra saker ser dras ihop och målmedveten . Om möbeln verkar vara placerade på måfå , kan resultatet blir splittrat och obalanserat . Det finns några knep som kan användas vid blandning tillsammans ytskikt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem .

Du behöver : .
Möbler fläcken (tillval )
Tavelramar (tillval ).
Kuddar (tillval) .


1 .
Bets alla dina möbler i samma toner . Även om det går bra att mixa och matcha olika ytbehandlingar, om de färgade bitarna varierar alltför mycket kommer rummet ser inte så dras ihop . Om du inte kan matcha tonerna exakt , göra dem så lika som möjligt .
2 .
Balans mängden vita och färgade möbler i varje rum . Undvik för mycket av en färg i ett rum . Detta kommer att göra rummet visas okoordinerade . Till exempel , om du har tre stycken av målat trä möbler i ett rum , lägga i två bitar av vita möbler kommer att skapa en balanserad miljö.
3 .
Matcha trim för att den dominerande färgen i rummet . Ett sätt att knyta rummet tillsammans för att måla trim på fönster och dörrar. Detta kommer att knyta den vita möbler och de färgade möbler . Om ramar är redan ett målat trä färg , bara lämna dem som de är . Om de är en annan ton och färg, måla dem vita för att matcha din vita möbler .
4 .
Använd tillbehör . Placera vita tavelramar eller ljusstakar på dina färgade trämöbler som ett sätt att dra i rummet tillsammans . Lägg vita kuddar till soffan också . En annan enkel tillbehör att använda är ett område matta , vilket kan vara ett billigt sätt att förbättra det estetiska i ditt rum .
5 .
Lägg dyker färg i rummet . Välj en accentfärg som flyter bra i ditt rum , som t. ex. starkt orange eller starkt grönt . Införliva den färgen med strategiskt placerade konst eller objekt som använder accentfärg .

tips och varningar


 • Granska secondhandbutiker och loppmarknader för ovanliga tillbehör .
 • Hyra en inredningsarkitekt för att få hjälp .
 • hämta inspiration från hem- Utsmyckning tidskrifter och webbplatser.


 • Relaterade artiklar


  DIY : shop förvaringsskåp
  hur man berättar en renoverad madrass från en ny madrass
  DIY råd för grundning av trä köksbord
  hur man kan inreda små sovrum med hyllor för förvaring
  huv installationsanvisningar
  hur man färga ett bord matsal
  hur du flyttar en madrass på toppen av en bil
  hur man refinish en byrå
  hur man avsluta teak
  Hur man återskapar en soffa och soffa