hur man kan stoppa ett segelflygplan rocker från gnisslande

hur man kan stoppa ett segelflygplan rocker från gnisslande

Glider rockers är så bekväma och rogivande , bör inget hushåll vara utan en . Men lika mycket som ett segelflygplan rocker kan hjälpa dig att slappna av och de-stress, en pipig segelflygplan rocker kan ge dig , liksom alla andra i hushållet , en riktig huvudvärk . Ta tillbaka din segelflygplan rocker genom att bli av det irriterande pip . Med lite ansträngning och ett fåtal produkter hushåll , kan du fixa din segelflygplan och tystnad som gnäller för evigt

Du behöver : .
Candle
Soap bar .
Möbelpolish.
Spray smörjmedel .
Nonstick matlagning spray .
Pulveriserad grafit .
Mineralolja.
Vaselin.
Craft pensel .
Hårtork.


1 .
Rock på din segelflygplan och lyssna noga . Vänd på den och rock delarna försiktigt , tittar på rörliga delar . Försök att avgöra om problemet är trä gnid, metall gnugga eller lederna . Genom att isolera problemet , kan du bestämma den bästa åtgärden för att fixa det .
2 .
Gnid trä med en mjuk ljus om det är gnugga ihop och orsakar en pipa . Den paraffin kommer att sprida sig över området och lugna ner den gnissla . Om du inte har ett ljus , prova att använda en tvål eller spray -on möbelpolish .
3 .
Spray metalldelar gnugga tillsammans med en kommersiell spray smörjare , icke-minne matlagning spray , eller spruta på några pulverform grafit , som kommer i en tub . Dessa produkter kommer att minska friktionen .
4 .
Pensla en tung beläggning av mineralolja eller vaselin på finfina lederna . Värm förband med en hårfön så att oljan eller gelé kommer att smälta och rinna ner i det . Rock stolen för att smörja insidan av gemensamma med den smälta produkten .
5 .
Ta med segelflygplan tillbaka till affären eller till en professionell möbler reparation person om den gnisslande stannar inte .

tips och varningar


 • Många av dessa produkter färgar tyg . Vidta försiktighetsåtgärder för att skydda tyget innan du försöker använda ett smörjmedel .


 • Relaterade artiklar


  hur man packar en flyttbil
  vad man ska leta efter när man köper läder möbler
  När ska ersätta en futon
  hur du anpassar kontorsmöbler
  huvudgavel idéer för flickor
  microfiber soffa skötsel och rengöring
  sätt att vika futon
  hur man kan bli skinnmöbler av sällskapsdjur dofter
  hur man gör låda drar i trä
  hemlagad barn säng planer