hur man klä stolsdynor säte i en trä gungstol

hur man klä stolsdynor säte i en trä gungstol

Gungstolar är vackra och funktionella . Om du har en gammal gungstol , kan reupholstering sätet för ett trä gungstol omedelbart uppdatera en gungstol utan stora utgifter . Även om det kan verka som en svår uppgift , tapetsering en gungande kudde stolsitsen är lätt

Du behöver : .
skruvmejsel
Craft skum .
Permanent märkpenna.
Sax.
Tyg.
Häftpistol.
Klammer för häftpistol .


1 .
Använd en skruvmejsel och ta bort gungstolen sätet . Placera skruvarna och annan maskinvara på ett säkert ställe för ominstallation . Ta bort alla häftklamrar , tyg och fyllning från sätet .
2 .
Lägg hantverk skum på golvet . Placera sitsen på toppen av skum och använda en märkpenna för att rita på sätet på skummet . Tillsätt ungefär u00BC tums hela vägen runt sitsen . Skär hantverk skum med en sax eller en mattkniv .
3 .
Lägg sidan duken rakt ner på golvet . Placera stolen på trasa och använder en markör för att rita på sätet på duk . Tillsätt ca 2 inches hela vägen runt sitsen .
4 .
Vik tyget på mitten och något hack fram och tillbaka med en sax . Markera plats i både fram och bak med permanent märkpenna.
5 .
Placera skum hantverk och tyg med ansiktet mot golvet . Placera gungstol plats på toppen av skummet . Matcha hack i materialet med märket på sätet . Dra tyget upp och runt sidan av sätet och häfta ihop på plats . Häfta både fram och tillbaka på spåren .
6 .
Vänd sätet under och smidig tyget . Dra sidorna av tyget upp och häfta tills hela kudden är häftade på plats .
7 .
tillbaka dynan till trä gungstol och sätt tillbaka med befintliga hårdvara.


Relaterade artiklar


hur du gör din dagbädd
diy växthus bänk
hur man rengör mögel från utomhus plats cusions
diy hundbur slutet tabeller
hur man målar och reparera en skinnsoffa
hur du köper den kändis madrasser täcka av Tempur-
hur man kan måla pvc möbler
hur man fixar en lädersoffa
minne skum kontra justerbar luftmadrasser
hur du köper en Simon vilstol från lazboy