hur man lär sig om kvaliteten på lädermöbler

hur man lär sig om kvaliteten på lädermöbler

Lära sig om kvaliteten på skinnmöbler kan hjälpa dig avgöra vilka betyg och spannmål som är bäst för dina individuella omständigheter . Många läder tillverkare erbjuder råd om att lära sig konster och knep i kvalitet läderprodukter . Förstå de termer och olika metoder som används vid tillverkning av läder kan hjälpa dig veta rätt frågor att ställa en säljare vid inköp av kvalitet läder möbler som är rätt för ditt hem
1 .
Läder Depot har varit i skinnmöbler branschen i 30 år och ger råd om topp läder . Top grain läder är toppen av tre lager av skinnet och anses vara det bästa i kvalitet . Naturläder från det översta lagret visar markeringar av ärr och rynkor från djurets utomhus exponering , medan delad hudar , det andra lagret dölja , har en mjukare finish . Detta beror på att spaltskinn värms i och stämplas för att åstadkomma en läder-look från början mockaliknande utseende . Newbuck läder är en term som används för topp läder som går igenom en process av ståltråd borstningen för att stärka den nationella handlingsplanen till en mjuk konsistens . Bycast läder är en metod som används på antingen uppifrån spannmål eller split skinn som jämnar ut den naturliga säd och rockar den som skydd .
2 .
Antalet brister i den översta säd bestämmer grad av läder . Det kan vara små ärr och biter bugg , men större märken kan göra täckhåren genomförbart, om korrigeringar görs. Ju fler områden som behöver rakas ut och jämnas , desto mindre grad . Så mycket som 80 % korrigering kan göras på en topp korn , ibland leder den yta som känns som plast från att vara överarbetad . Ett vax finish ibland tillämpas på ett högsta kvalitet av läder för att få fram en mer vittrat utseende och stärker en naturlig konstläder . Skrapa läder med nageln , om det visar en ljusare färg , har det varit vaxad .
3 .
True anilin , premium anilin , anilin fullnarvigt eller anilin färgade är begrepp som används för läder som är färgat hela vägen igenom. Anilin gör läder att andas och gör den mer hållbar. Nödställda eller antiqued läder är färgat två gånger , först med en ljus färg och sen en mörkare färg , för att ge ett sken av ålder . Läder som en Fogmassan appliceras kallas pigmenterad eller målat läder . Det är av sämre kvalitet och kan ha en kortare livslängd . Om kan erkännas av en mycket enhetlig utseende , utan de unika egenskaperna hos överdraget läder .
4 .
Classic Leather , den äldsta läder tapetserare i USA , med många tredje generationens experter på läder , är glad att svara på frågor om lädrets kvalitet finns i hela världen . Med mer än 200 olika skinn att välja på , anpassade hudar är deras verksamhet . Val i olika typer av läder slutar inte med att välja det bästa säd och betyg , men de är ett bra ställe att börja. En läder expert kan avgöra din individuella behov och den bästa produkten för skinnmöbler .


Relaterade artiklar


madrasser köp information
sovrum inredning idéer
hur man köper reservdelar till spjälsäng
hur man mäter madrasser
Hur glasyr jag accent mitt skåp ?
idéer för kök hyllor
hur man väljer dinett uppsättningar
diy moderna TV-bordet
hur refinish gammal bambumöbler
hur man gör en våningssäng stege