hur man sätter gångjärn på en leksak bröstet topp

hur man sätter gångjärn på en leksak bröstet topp

Bygga en leksak bröstet för barnen är ett givande projekt . Installera ett lock gångjärn kommer att slutföra projektet leksak bröstet . Lock gångjärn finns i alla storlekar och former. Toy bröstet toppar bör använda ett piano gångjärn som löper längs locket . Du bör placera pneumatiska gångjärn på insidan av locket också. När du fläck eller måla leksakslådan , installera gångjärn

Du behöver : .
Måttband
. Piano gångjärn.
Pneumatisk Gångjärnet .
Träskruvar.
Borra och bits.
Phillips-skruvmejsel.


1 .
Mät längden på leksaken bröstet toppen med ett måttband . Bestäm om du vill installera hänger på insidan eller utsidan av leksaken bröstet . För ett renare utseende bör du överväga att montera gångjärnen på insidan så att gångjärnet inte syns när locket inte är öppen .
2 .
Placera piano gångjärn på den bakre kanten botten leksaken bröstet locket . Detta kommer att placera gångjärnet på insidan av rutan när locket är nere. Markera monteringshålen med en blyertspenna.
3 .
Förborra små hål för skruvarna med en borr och lite som är något mindre i diameter än skruvarna . Hålen behöver inte vara djup , tillräckligt för skruvarna att starta utan uppdelning i träet.
4 .
Fäst piano gångjärn till locket genom att säkra skruvarna med en stjärnskruvmejsel skruvmejsel . Placera locket på toppen av leksaken bröstet i öppet läge . Beroende på storleken på leksakslådan , kan du behöva en assistent för att hjälpa hålla locket medan du markera monteringshålen för piano gångjärn på den övre kanten av den bakre väggen i leksakslådan .
5 .
Förborra hål och fäst piano gångjärnet med leksak bröstet locket till leksakslådan . Bifoga en pneumatisk gångjärn på insidan bakre vägg leksakslådan med skruvarna som följer med dem . Placera varje gångjärn 4 inches från varje sida . Stäng locket leksak bröstet en aning och montera pneumatiska gångjärn till locket . Öppna och stäng leksak bröstet för att testa .


Relaterade artiklar


hur man hitta och köpa billiga barnmöbler
hur man byter sladden på en trädgård paraply
hur man berättar bra möbler kvalitet läder
DIY planer för ett hopp kista med en kudde
kreativa idéer i kontorsmöbler
dubbla ark vs extra långa blad tvilling
hur man polera svarta möbler utan ränder
hur färga överdrag
hur man demonterar en byrålåda
barcalounger läder rengöring