hur man stack uteplats stolar

hur man stack uteplats stolar

Stapelbara stolar uteplatsen är väsentliga för uteservering i hemmet såväl som offentlig miljö . Stapling typ uteplats stolar allt från enkla plast och kära för användning på verandan eller för grillning och utomhus familj och sammankomster grannskap och de finare flätade eller metall stolar för uteservering områden restauranger eller för formella tillställningar. Underhåll din uteplats stolar av ordentligt stapling , säkerställa och lagra dem

Du behöver : .
Staplingsbar stol vagn
Handduk.
Kedja eller kabel .
Hänglås.
Stapling stolsöverdrag .


1 .
Stapla stolar på stapling kärror lätt att flytta . Detta är inte nödvändigt men är speciellt användbar för att samla in stora mängder av stolar . Starta en stack genom att montera den första stolen över ramen på vagnen .
2 .
Torka av stolarna med en fuktig handduk som du stapla dem så att eventuellt spill eller smulor tas bort och att stolarna kommer att vara ren för nästa användning . En desinficering spray kan användas vid behov .
3 .
Stack senare stolar ovanpå den första stolen . Stack en stol genom att montera fötterna på en stol ben över topparna på benen på en annan stol och sedan låta stolen naturligt falla på plats . Patio stolar kan normalt stack från 10 till 15 stolar hög , en del högre . Stapla inte stolar så högt att bunten blir instabil .
4 .
Rulla kärror med stackar till en förvaringsplats där de kommer att vara ur vägen .
5 .
Lås stolar om stöld är ett bekymmer . Lås stolar genom att mata en antingen en kabel eller en kedja genom och runt hela stacken och säkra avslutas med ett hänglås .
6 .
Täck stolar med vinyl stapling stolöverdrag för skydd mot väder och vind. Täcker dina stolar är särskilt viktigt under lågsäsong som sitter regnvatten , snö eller en ansamling av våta löv och annat skräp kan orsaka svåra att ta bort fläckar eller ens permanent missfärgning .


Relaterade artiklar


hur man rengör och måla rotting
Vad är funktionen av en låda våren ?
hur man bygger en hylla hörn vägg
hur man täcker en bordsskiva med läder eller vinyl
hur man väljer en futon
hur man målar ett skåp av metall lagring
hur du tar bort vin fläckar från skinn
hur man bygger ett barns trä bokhylla
Hur man sköter om och rena smidesjärn utemöbler
hur man bygger en bambu bokhylla