hur man väljer en uteplats segelflygplan

hur man väljer en uteplats segelflygplan

Med rätt uteplatsen segelflygplan , kan du tillbringa varma dagar att koppla av i en utomhus atmosfär av fred , skönhet och komfort . Under senare år har det funnits fler alternativ uteplats segelflygplan på marknaden än någonsin tidigare. Sökandet efter ett segelflygplan behöver inte vara svårt , dock. Med tanke på ditt utrymme och titta på stil och färg , sedan få välbyggda möbler genom att titta på sittplatser typer , material och ytskikt, det glid och garantin

Du behöver :
Skruvmejsel
. . Craft skum .
Permanent markör.
Sax.
Tyg.
Häftpistol.
Klammer för häftpistol .

dekorativ Överväganden


1 .
Titta på utrymmet där du vill lägga en uteplats segelflygplan . Skriv ner adjektiv som beskriver miljö där du kommer att sätta möblerna . Ord som mysigt , samtida eller naturliga kan vara med på listan.
2 .
använda adjektivet listan när de letar efter sittplatser stilar . En Adirondack segelflygplan med sin rundade hög rygg kan vara perfekt för din Mountain Home . En diakon 's Bench stil är tydligare och är lämplig för naturlig inställningar . En Chippendale stil uteplatsen segelflygplan kan vara bättre för en finare uteplats . Outdoorpatioglider. com har namn och bilder på många av de olika stilar av uteplats segelflygplan .
3 .
Titta på utbud av färger tillgängliga för dig. Välj mellan solida färger som vitt , trä färger och dekoratör färger . Tänk att kuddar kan lägga till dekorationerna ordningen .

Möbler Construction


1 .
Se över sittplatser som är tillgängliga i segelflygplan . Det finns uteplats glidflygplan med plats för en, två eller tre personer att sitta . Jämför måtten på olika uteplatsen glidflygplan . Efter en stund kommer du få en känsla för vilka genomsnittliga höjder , bredder och djup . Tänk på hur sits, rygg och armar är formad eller rak .
2 .
Välj bland alla olika material och ytbehandlingar finns . Några av valen är korgvide på harts , aluminium och rotting , gjuten aluminium , pulverlackering aluminium , järn och skog som ceder , cypress och teak . En nyligen la val är Polywood segelflygplan , som består av återvunnet material som ser ut som trä .
3 .
Testa glid om du har segelflygplan fysiskt med dig . Leta efter kvaliteter som smidig funktion och säkerhet . Ett segelflygplan mekanism som är för sannolikt att nypa fingrar är inte ett bra val om du har småbarn , till exempel . Leta efter termer som " Easy- Glide " eller " Heavy Duty Construction " när du beställer online , testa sedan segelflygplan omedelbart när det anländer. En annan segelflygplan funktion är en låsmekanism för när du vill sitta utan gungning .
4 .
Kolla garantin uteplatsen segelflygplan innan du köper möbler . Leta efter en garanti på ram , delar och finish . Köp bara när du är övertygad om att tillverkaren kommer att stå bakom produkten.


Relaterade artiklar


vad är damast tyg ?
egenskaper nygotiska möbler
hur man väljer en buffé skåp
diy förvaring säng
hur man ska behandla vattensäng mögel
hur man installerar skåpet hårdvara
riktningar för att bygga en sänggavel
hur du skyddar cypress möbler
beskrivning av en kneelsit balans stol
hur man ändrar en finish ek möbler till en espresso färg