hur man väljer ut ett körsbär smycken armoire

hur man väljer ut ett körsbär smycken armoire

Ska du köpa en armoire men vet inte hur man plocka ut en? . Nu kommer du

Du behöver : .
Eyes
Hands.
Näsan .


1 .
Det första steget i att plocka ut ett körsbär smycken armoire är att titta på utsidan tillstånd av strukturen . Fråga dig själv några av dessa frågor : är färgen eller lacken spruckit, bleka eller saknas ? Finns det några andra uppenbara saker som verkar vara fel som det saknas ett ben ? Är träet i gott skick ? Känns det kännas glatt vid beröring ? Om smycken armoire klarar dessa prov flyttar sedan till nästa steg .
2 .
Nästa steg är att titta på insidan av körsbär smycken armoire . Det är dags att nu ställa sig en annan uppsättning frågor liknande de ovan . Först titta på om materialet är i verkligt , bra eller bra skick . Är det bleka , trasiga , rippade eller saknas på platser ? Om du känner armoire passerar dessa frågor sedan gå vidare till nästa steg . Om du känner att det inte då detta skulle vara dags att ringa över en säljare och börja den förhandlingsprocess som att kanske få priset knackade ner till där köpet är värt det .
3 .
När du har tittat över hela lådan är det dags att titta på de mer subtila detaljerna i smycken armoire . Först kommer du vill titta på gångjärnen och se om de är rostiga eller trasiga eller lösa. Om de är punkt då detta när det blir dags för prisförhandlingar . Ett annat fel att leta efter när man köper en armoire är lös ben och hyllor . Dessa tenderar att vara något dolt så se till att ge det en liten knuff och se om hyllorna flytta eller inte .

Tips och varningar


 • Akta dig för billiga imitationer av byggfusk


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en kaklad sänggavel
  hur reparera en vatten betsad
  hur man identifierar gamla möbler
  hur refinish utemöbler med en pulverlack
  hemlagad och kreativ nöjesdistrikt
  Snabbfakta om koloniala möbeltillverkning
  hur man bygger triangel hyllor
  hur stor en lampskärm
  hur man kan återställa ett biljardbord
  hur man gör en hopfällbar träbord