hur refinish i skinn möbler

hur refinish i skinn möbler

En möbel , vanligtvis ett skrivbord , med en i skinn kan lackeras på samma sätt som du skulle Refinish någon annan möbel . Du refinish bara trädelar av bordet och sedan ge lädret ett ansiktslyft med en läder lackering och färgämnen kit . Om inläggning i skinn inte är missfärgad , kan du istället välja att behandla lädret med ett balsam för att bevara det och att det ser ut som nya . Var noga med att följa de specifika instruktionerna som följer med din omlackering eller konditionering produkt .

Du behöver :
Mild tvål
. Låg fästförmåga målartejp .
Hörnslipmaskin.
Sandpapper.
Trasor.
Fläcken.
Läder fordonsreparationslackering kit eller läder balsam .
Svamp .


1 .
Rengör hela möbel inklusive inläggning i skinn . Använd en mild tvål och vatten. När ren , torka av möbeln med en trasa fuktad med rent vatten .
2 .
Tape bort i skinn och täck med tidningspapper för att skydda den från fläckar . Ta bort hårdvara från möbler och tejpen andra områden du inte vill att Refinish .
3 .
Använd en Hörnslipmaskin att slipa den ursprungliga finish på trä delar av möbler . En Hörnslipmaskin är ett bra val för möbler fordonsreparationslackering eftersom det fungerar snabbt och på grund av den cirkulära rörelser , det sand jämnt . Du kan välja att lämna sand möblerna också . Ta bort alla ursprungliga finish tills du är nere på de kala trä . Använd en fuktig trasa för att avlägsna alla slipdamm .
4 .
Torka på fläcken i ditt val av färg , med en ren trasa doppad i färg eller en borste . Använd en annan trasa för att torka bort överskottet . Fortsätta att tillämpa och ta bort fläcken tills du får djup färg du gillar . Låt fläcken torka helt .
5 .
Ta bort målartejp från i skinn . Tejpen träet runt i skinn för att skydda den från både sandning och läder färgämne .
6 .
Använd en läder prep att beröva mesta av den ursprungliga färgen från i skinn . De flesta läder prep är alkohol -baserad . Använd alltid handskar vid hantering av alkohol -baserade produkter .
7 .
Sand lädret för hand försiktigt , med fina slippapper . Utöva inte så mycket tryck som du skada lädret . Torka bort eventuellt slipning rester med en fuktig trasa .
8 .
Applicera läder färg med en svamp . Använd mjuk, även stroke. Låt första lagret torka och stryk en andra gång . Många läder kit kommer med en sprayflaska också. När den första och andra rockar har tillämpats för hand , lägg ett till lager med spray flaska för att skapa en jämn täckning . Låt i skinn torka i 48 timmar .


Relaterade artiklar


hur man målar oavslutade möbler i kolonialstil
hur man byter en stereo skåpdörr
hur man bygger en tvilling storlek sänggavel
3 - låda förvaringsskåp instruktioner
hur man bygger en dubbel storlek huvudgavel
hur man väljer Audio Video rack
hur man berättar en kvalitet redaktionella pall
det bästa sättet att kanten en mosaik bord
byggplaner för dator skrivbord
användning av oxalsyra