hur reparera ett vridbart vilstol

hur reparera ett vridbart vilstol

Swivel fåtöljen den ultimata komforten . De tillåter dig att sätta att prata med människor medan du tittar på TV eller arbetar på datorn . För personer med ryggproblem , kan de vara en livräddare när man sitter rak i en stol är för smärtsamt . Det finns många vridbara fåtöljer på marknaden som skiljer sig i storlek , klädsel och massera funktioner och de kan kosta allt från $ 200 till $ 1000 för en med alla specialfunktioner. Eftersom de är så populära för hemmabruk , ibland de behöver repareras .
1 .
Majoriteten av vilstol problem härrör från felaktig användning som resulterar i en bruten svivel som gör stolen svårt att vända . Ring din vilstol tillverkaren att beställa en ny vridbart att ersätta trasiga eller spruckna lekare.
2 .
Lägg svängbara fåtöljen upp och ned för att ta bort stolens bas svängtappen . Tryck ned låset för att lossa databasen eller, om den är fastsatt med skruvar , skruva av bas svängtappen .
3 .
Kontrollera klipp av den svängbara att se om de är trasiga . Om den vridbara inte rör sig alls då de är mest sannolikt bruten . Lyft upp den trasiga vridbara med ett spett och vrida bort den .
4 .
Pop ut klippen genom att hamra in en skruvmejsel i botten av klippen. Rensa ut något av det vridbara klipp som fortfarande är fast i skogen . Ta nya klipp ur ersättande snurrstol delar paket . Vrid nya klipp på basen .
5 .
Knacka på vridbara klippen i med en hammare eller gummiklubba . Placera den nya vridbara i klippen . Flytta den vridbara runt för att säkerställa att det rör sig . Byt ut basen på stolen på den nya svängbara .

tips och varningar


 • Kontrollera din garanti för att din snurrstol täcks för nya delar eller reparation .
 • Undvik att lägga alltför stor vikt på baksidan av stolen för att förhindra att vridas från att bryta .


 • Relaterade artiklar


  diy hylla bänk
  tips för kontorsstolar
  hur man väljer alternativ madrass
  hur man kan mäta din lusthus täcka
  hur man berättar skillnaden mellan läder och vinyl möbler
  Chippendalemöbler stilar
  hur man kan jämföra madrass kvalitet
  hur reparera vattenskador på trä
  hemlagad spjälsäng
  hur du skyddar lyftselen materialet på en uteplats stol