plast rotting reparation

plast rotting reparation

Wicker har blivit mycket populärt för både inomhus och utomhus möbler under senare år . För utomhus i synnerhet , plast rotting är ett bättre val. Det är robust , lång livslängd och lätt att rengöra. Plastic rottingmöbler nästan aldrig behöver repareras , så länge den regelbundet dammas och rengöras , men ibland måste du fräscha en äldre , blekta titta

Vad är plast Wicker ?

Natural vide har varit populärt som möbler i årtionden . Nu är syntetiska versioner av rottingmöbler gjorda med plast eller kåda . Som naturliga korg, är det lätt och enkelt flyttbara och är lättskött . Dessa egenskaper gör det mycket populärt för utemöbler och syntetiska korgvide nu kommer i en mängd olika färger och texturer . Ofta syntetiska korgvide säljs som poly rotting , i alla väder rottingmöbler , eller rotting utemöbler .

Basic Care

Syntetiska rottingmöbler har fördelen att den inte bleknar och är mögelfritt . Du kan lämna ut det i alla väder , och det är lättare att rengöra och underhålla än naturlig rotting . De syntetiska material är vävda se ut precis som olika former av naturliga wicker. This typ av vide är vanligtvis monterad på aluminiumramar att ge inneboende styrka till möbler och skydda mot korrosion . För grundläggande rengöring , använda en borste samt ett vakuum . För syntetiska korgvide , slang ned den med vatten , eftersom plast eller harts är vattentät .

Reparation och underhåll

Om du känner din uteplats som har bleknat eller är ute lite trött , fräscha upp genom att måla det en annan färg. Plastmöbler behöver lite speciell hantering eftersom det är lätt att skrapa på ytan när man försöker rengöra den . Vissa målar pärlor upp eller skalar bort efter det torkar . Det finns specialiserade sprutlackeringsfärger för plast som de gjort Krylon . Denna typ av vide bryter sällan eftersom det har en aluminium inre struktur och yttre materialet är väderbeständigt. Fläckar och spill kan rengöras med lite milt rengöringsmedel och varmt vatten. För att undvika repor , använd inte slipande rengöringsmedel eller scrubs . Och om du vill ge din plast harts möbler en riktigt fin glans , använda möbelpolish tillverkade speciellt för plast möbler .

Den här typen av vide finns i olika kvaliteter , och det är värt att spendera lite mer för god kvalitet så att det håller längre , speciellt i klimat där dina utemöbler får tung användning .


Relaterade artiklar


hur man förbereder sig för att ställa upp en bokhylla
hur man bygger hyllor fönsterplats
hur man håller soffan locket på
hur man mäter en matsal ljus
hur man stabiliserar en vinglig sängram
om rustika furumöbler
hur du köper en ny madrass
Vilka är fördelarna med knäböjande stolar ?
hur du möblera ditt hem för under en $ 1000
hur man gör stol stolar