vad är en skänk ?

vad är en skänk ?

En skänk är en möbel som används för att servera mat , värdesaker display som Kina och silver bitar samt en plats att lagra objekt . Vitrinskåp finns vanligen i matsalarna

Historia

Vitrinskåp kan spåras till England 1770 . Innan dess var stora betjänar eller sidobord som används i matsalar att servera mat . De hade inte hyllor , skåp eller lagring gillar sargen som kom senare .
Sideboards har haft popularitet sedan de infördes och finns idag i många stilar för att passa alla inredningar .

Funktion

Vitrinskåp , även kallad servrar , fungerar som förvaring skåp och visas samt livsmedel områden service . De brukar ha öppet eller inglasad hyllor ovanpå och förvaringsskåp under binds samman av en platt yta som används för att servera mat . Vitrinskåp är särskilt praktiskt för buffé middagar . Dessa dagar de agerar ibland som underhållning enheter . Vissa är utrustade med vinställ .

Typer

Mest sideboards är gjorda av trä . Ek är ett populärt val , men de finns i furu , mahogony och andra träslag också .
Sideboards kan untilitarian eller utsmyckade .
Antika sideboards var handgjorda och kan vara ganska dyra .
Det finns ett sideboard till någon utsmyckning stil . En av vittrad tall klar med mjölk färg är perfekt för landet matsalen , medan ett modernt hem kan kalla för en modern högblank finish .

Överväganden

Innan du köper en skänk för ditt vardagsrum , tänk på hur du tänker använda den . En skänk kan absolut en plats att servera mat och lagra porslin , servetter och andra objekt eller det kan sättas upp som en bar eller underhållning centrum .
Tänk på storleken på ditt rum . Vitrinskåp finns i en mängd olika storlekar . Tänk på vad färg och stil kommer att komplettera din inredning . Tänk på hur mycket du är villig att spendera.

Fun Fakta

Sideboard är slang för polisonger och en term som används i korttrick .


Relaterade artiklar


hur att rekonditionera läder möbler
DIY trä planter bänk projekt
byggplaner för ett vinställ
hur man klä en rund pall
diy pvc möbler
hur man gör en damm rufsar till en dagbädd
hur man installerar skåpet hårdvara
Hur konvertera en gammal möbel
hemlagad databord
topprankade luft sängar