hemgjord deicer för en parabolantenn

hemgjord deicer för en parabolantenn

Isen på en parabol kan orsaka avbrott i tjänsten och dålig service . Detta kan orsaka bilder att bryta upp och Internet -anslutningar att bryta . Detta är ett allvarligt problem för dem som bor i norra delen av landet . Detta är också ett problem för de individer som bor högre i en byggnad där luften är kallare och vinden är hårdare

Avisning en satellit

Värme är den enskilt mest effektiva metoden för att ta bort is från en satellit . Detta kan uppnås genom att koppla in en värmeenheten till satellit eller med hjälp av en värmepistol eller hårfön på satelliten . Produkter för is avlägsnas såsom salt och alkohol rekommenderas inte eftersom de kan skada komplicerad utrustning som gör satelliten arbete .

Ice Förebyggande

Att förhindra isbildning på en satellit är mycket bättre än att försöka ta bort eller halkbekämpar satelliten . På grund av sättet att satelliter arbete , är en satellit täcker det mest effektiva sättet att förhindra isbildning på en satellit . Dessa täcker kan göras av nästan alla material som är vattentätt , även om reflekterande material inte föreslås . Dessa täcker kan skjutas rakt över satellit och säkrade till basen av satelliten.

Satellit Covers

Satellit täcker kan köpas till anständigt pris , men de är också förvånansvärt lätt att göra . En plastpåse kan användas som en mycket effektiv satellit täcker . Andra material som kan användas omfatta gummi och vinyl material . Dessa kan vara dekorerad med en mängd olika utskrifter som kan komplimang hem och ser mycket elegant .

bara sy satelliten täcker i en påse form stor nog att täcka satellit med tillräckligt starka band att fästa den på basen av satellit . Om sömnad är ute hos en talang sortiment , med en dekorativ plast eller gummi påse är ett annat alternativ .


Relaterade artiklar


hur man ansluter ett hem generator till ett hus
information om hem generatorer
hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem
felsöka hem luftkonditionering
hemgjord deicer för en parabolantenn
hem luftkonditionering råd