hur man ansluter ett hem generator till ett hus

hur man ansluter ett hem generator till ett hus

Ett hem generator ger reservkraft till ett hus när kommersiella strömavbrott . Som en stor apparat som kablar till strömmen till ditt hus , måste den anslutas av behörig elektriker eller installatör . Det är inte en gör-det -själv- projekt . Blanda inte ihop ett hem generator med en bärbar generator , som kan genomföras eller skjutas på hjul och ansluten till ett hus genom ett professionellt installerade omkopplare . Ett hem generator är en permanent installation , och måste anslutas som sådan. Strikt lokala och nationella byggnads-och elektriska koder , regler och standarder kommer att gälla

Du behöver : .
Skruvdragare

Hitta en behörig elektriker


1 <. br >
Ring eller besök ditt lokala generator återförsäljare för att få uppskattningar . Om du inte redan har köpt din generator , kan din återförsäljare hjälpa dig att fatta beslut på många alternativ, och kan ha ett nyckelfärdigt pris för alla installationskrav .
2 .
Ring eller Besök din lokala installatör för att få uppskattningar . Om du har köpt en generator , kan han hjälpa dig med andra uppgifter och vet hur man ska möta i byggnaden och elektriska koder som behövs för korrekt installation.
3 .
Välj din elektriker eller entreprenör beroende på hans rykte , schema och priser , för att överensstämma med dina behov och budget .

tips och varningar


 • En professionellt installerade omkoppling , vilket krävs enligt lag att ansluta en generator på upp till ett hem , hindrar generatorn från backfeeding makt på kommersiella kraftsystem , som kan vara dödliga för grannar och elnät arbetstagare .
 • Försök aldrig att installera ett hem generator eller en omkopplare om du är en kvalificerad och behörig elektriker . Misstag kan vara ödesdigert för dig , din familj , dina grannar och nytta och räddningspersonal.


 • Relaterade artiklar


  hur man ansluter ett hem generator till ett hus
  hemgjord deicer för en parabolantenn
  felsöka hem luftkonditionering
  hem luftkonditionering råd
  information om hem generatorer
  hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem