information om hem generatorer

information om hem generatorer

Medan elnätet är tillförlitlig på de flesta håll , kan driva stängas på grund av åskväder , tung snö och även olyckor . Ett hem generator serverar en backup för att ge ström till väsentliga delar av hemmet i de fall

Typer

Hem generatorer kommer i två varianter : bärbar och vänteläge. Bärbar är i allmänhet avsedda för kortsiktiga tillämpningar , medan fristående generatorer är normalt konstruerade för långvarig användning.

Bränsle

Generatorer kan köras på en mängd olika bränslen, men bärbara generatorer ofta köras på bensin eller diesel . Reservkraftaggregat tenderar att köras på bränsle källor som är mindre lätt avbryts , till exempel naturgas , eller genom en bi -fuel system som gör att generatorn att köra på två olika bränslen .

Power Generation

Hem generatorer kan ge uteffekt så lågt som några hundra watt upp till flera hundra kilowatt .

Överföringsomkopplare

För att få ut det mesta från en generator som producerar mer makt , en autotransfer switch som automatiskt stänger av generatorn på under en förlust på makt är en bra idé. Överföring växlar också förhindra att strömmen matas tillbaka till elnätet.

Juridisk Begränsning

fristående generatorer, på grund av deras storlek och behov bränsle får kräva att köparen för att få tillstånd eller godkännande från den lokala elbolag företag . National Fire Protection Association ger föreskrifter om naturgas och flytande propan som kan gälla för fristående generatorer .


Relaterade artiklar


hur man ansluter ett hem generator till ett hus
felsöka hem luftkonditionering
hemgjord deicer för en parabolantenn
information om hem generatorer
hem luftkonditionering råd
hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem