billiga hemmagjord grill

billiga hemmagjord grill

När vädret blir varmt , tycker nästan alla att komma ut med familjen för att njuta en måltid . Om du gillar att laga mat på grillen , men är lite ont om kontanter , ska du veta att med lite kreativitet och en resa till järnaffären , kan du enkelt göra din egen billig hemlagad grill

vill kol , eller inte kol ?

När de flesta tänker på en BBQ de föreställer en rökig kolgrill rosta bort på bakgården . Det finns flera olika typer av grillar som du enkelt kan bygga . Innan du börjar måste du bestämma om du vill grilla med kol eller inte . Om du gör måste du bygga en grill som kan hålla briketter och behålla sin värme till matlagning .

liten grill idéer

Om du har tomma fem -liters färgburkar eller stora metallföremål kaffe kapslar som ligger runt din hus kan du använda dessa behållare för att göra en enkel kolgrill . Ta bort alla etiketter , klistermärken och papper från utsidan av burken , och se till att det inte längre finns några spår av färg kvar. Placera två eller tre tegelstenar sida vid sida på din uppfart eller betong verandan och placera en liten hög med träkol briketter ovanpå . Eftersom kolen uppvärmning , täcka botten av färg kan eller kapsel med aluminiumfolie för att skydda din mat . Placera den öppna änden av den kan över briketter , och vänta på folie för att värma upp innan du lägger din hamburgare eller korv på den .

Galler är bra

Som du har säkert gissat , om du kan värma träkol under en yta , och placera maten ovanför kan du enkelt skapa en grill . Många hem förbättring butikerna säljer grill nät separat för ett mycket lågt pris . Dessa kan användas för att göra både öppen eld och kolgrillade hemgjord , och kommer att hålla din mat från ligger direkt på hällen , så de är en värdig investering .

Större grill idéer

Om du är den sortens av person som gillar smaken av mat som har tillagats över öppen eld , kommer du vara glad att veta att dessa typer av grillar är lätta att göra också . Du behöver din pålitliga grillgallret , vissa armbåge fett , och en spade för att gräva ett grunt hål . Gräv en grop som är lite mindre än din grillgallret , och fyll den med trä som ger en fin smak till mat , som hickory eller ek . Dessa flis kan hittas på någon butik som säljer kol . Tänd trä som du skulle en lägereld , och placera grillen rutnät över toppen av hålet . Vänta på nätet för att vara varm och sedan placera kött och grönsaker på toppen att grilla . Se till att du täcker i mark grill när den inte används så att ingen faller i.


Relaterade artiklar


felsöka hem luftkonditionering
hemmagjord sol information vindkraft
billiga hemmagjord grill
hem luftkonditionering råd
information om hem generatorer
hemlagad monter lack spray
vilken storlek generator behöver du ett hem ?
hur man ansluter ett hem generator till ett hus
hemgjord deicer för en parabolantenn
hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem