det bästa sättet att koppla upp en bärbar hem generator

det bästa sättet att koppla upp en bärbar hem generator

Portabla elverk har eluttag och brytare produktion redan är installerat . Sätt alltid din generator på ett säkert ställe , där avgaserna inte kan komma in i huset . Vänta inte på ett strömavbrott att besluta om en lämplig plats för din generator

Koppla in 120-Volt Vitvaror

Kör en tunga , utomhus förlängningssladd ut till din generator . Placera aldrig en generator i huset eller i ett stängt garage . Använd inte inomhus förlängningssladdar. När din sladdar och utrustning är inkopplade , starta generatorn . Vänta på att den ska komma upp farten och stabilisera innan du slår på utgående brytare eller din utrustning .

Koppla in 240-volt Vitvaror

Använd en 240-volts skarvsladd med adaptrar för att passa både apparaten och din generator . Inte alla 240-volts uttag och stickkontakter som är likadana. Kontrollera med dig elektriska leverantör för att du har rätt sladdar så fort du köper din generator . Överbelasta inte ditt elverk . Kontrollera taggar på apparaterna du ska makt att se till att de inte förbrukar mer ström än din generator producerar .

ansluter till en Transfer Switch

Om du vill ansluta din bärbara generator upp till ditt hus , måste du ha ett professionellt installerade omkopplare med en specialtillverkad hylsa och anslutningssladd till era generator och switch. Det är mot nationella elektriska koder , och är mycket farligt, att koppla upp det på något annat sätt . Stäng av kommersiella strömmen till huset på din överföring växla innan du ansluter din generator . När du ansluter din generator , se till att den fungerar bra innan du slår till huset och slår upp alla apparater .


Relaterade artiklar


billiga hemmagjord grill
hemmagjord sol information vindkraft
information om hem generatorer
recept för en hemmagjord vattenfilter
Guide för hem luftfilter
hemlagad monter lack spray
hur man ansluter ett hem generator till ett hus
hemgjord deicer för en parabolantenn
hur man väljer filter hem luft för hösnuva
felsöka hem luftkonditionering