hemlagad maskindiskmedel

hemlagad maskindiskmedel

Leva en sparsam livsstil handlar om att vara påhittig och använda vad du har på handen som en ersättning för en dyr produkt . En sak som många amerikaner spendera oräkneliga dollar på varje år är tvättmedel för deras diskmaskiner . Företagen försöker vädja till allmänhetens önskan om bekvämlighet genom att göra gelé och kapslar , men det praktiska lilla kapsel kommer vid ett högt pris . Göra din egen tvättmedel kan vara ännu mer praktiskt eftersom du använder objekt som du redan har i ditt skafferi eller tvättstuga , och det är mycket billigare än affären tvättmedel .

3 ingredienser

Du behöver bara tre ingredienser för att göra din egen diskmedel . bakpulver eller tvätt soda , borax och destillerat vit ättika .

Diskmaskiner kommer vanligtvis i två storlekar, 18- tums kompakt och den vanliga 24- tums version . För kompakt maskin , sätta en halv matsked bakpulver eller tvätt soda där du normalt lägga din tvättmedel , följt av en halv matsked borax . Om du har 24-tums diskmaskin , använd en full matsked vardera av soda och borax . För antingen storlek , fylla sköljmedel öppning med vinäger och starta lasten.

Anledning till Vinäger

Enligt en broschyr som heter " Dishwashing fakta ", släpptes av tvål och tvättmedel Association , många företag rekommendera ättika för att ta bort hårt vatten uppbyggd på rätter och på själva maskinen. Mest affären maskindiskmedel innehåller citronsyra , som fyller samma funktion som ättika . Du kanske kan hitta citronsyra i en hälsokostaffär eller vitamin butik , men vinäger är billigare och mer lättillgängliga för att hemlagad diskmedel .


Relaterade artiklar


Guide för hem luftfilter
vilken storlek generator behöver du ett hem ?
felsöka hem luftkonditionering
information om hem generatorer
hemlagad solenoid
tankless hem varmvattenberedare jämfört med konventionella
hur man ansluter en elgenerator till hemmet
recept för en hemmagjord vattenfilter
hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem
hemlagad monter lack spray