hemlagad monter lack spray

hemlagad monter lack spray

Använda en spray för att tillämpa lack är ett bra sätt för att uppnå professionella resultat för en rad olika projekt . Möbler, heminredning , skulpturkonst och andra typer av objekt kan alla dra nytta av att vara färdig med lack . Konstruera en spray monter för lack är det bästa sättet att innehålla rök och sprutdimma samtidigt skydda föremål medan det torkar . Du kan bygga en sprutbox från vanliga material och ta isär den tills den behövs igen

Du behöver : .
Likströmsaggregat
Avisoleringstänger.
Avbitartång.
Wire crimpers .
Blue rumpa kontakter.
Högtalarkabel.
Hem stereohögtalare.

planering och Framing

Bestäm en storlek för din lack sprutboxen . Betrakta inte bara storleken på de objekt du kan tänkas arbeta med, men också kraven utrymme för målaren och sprututrustning . Mindre kabiner kan byggas i ett befintligt utrymme, t. ex. ett garage eller lada . För större projekt , överväga att bygga montern utomhus i ett område som är skyddat från vind . Bygg en ram från 1- tums PVC-plast rör . Använd PVC leder och silvertejp att gå rörlängder tillsammans .

Ansökan behandlas Booth

För sidorna av boxen , använd transparent plast droppe dukar . Häng dukar över PVC ram och fäst dem med tejp . Täta alla sömmar med tejp på båda sidor . Kom ihåg att lämna plastfolien lös på ena sidan av montern så att den kan dras tillbaka för att fungera som en ingång . Överväg att använda ett reflekterande material som mylar som golvet i montern . Detta kommer att hjälpa behålla värmen och förkorta torktiden . Men förutom att skydda marken nedanför box finns ett golv som inte är nödvändiga för monter för att fungera väl .

Ventilation

För att ventilera i montern och avgaser skadliga lack rök , skära bort en del av plast väggen på ett sidan och tejpa en låda fläkt på plats . Placera fläkten så den blåser utåt . På den motsatta väggen i montern , skär hål i samma storlek och försegla den med tejp och en bomullstuss lakan . Arket kommer att fungera som ett filter . Innan du sätter på fläkten , duschflaska med vatten för att fukta trasan . Detta kommer att rensa luften i monter och hålla ute damm som kan skada en lackerad yta som det är torkning .


Relaterade artiklar


hem luftkonditionering råd
hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem
vilken storlek generator behöver du ett hem ?
information om hem generatorer
hur man ansluter ett hem generator till ett hus
hemlagad monter lack spray
felsöka hem luftkonditionering
hemgjord deicer för en parabolantenn