hur att värma ditt hem för mindre med elektriska värmare

hur att värma ditt hem för mindre med elektriska värmare

Värma upp ett hus på vintern kan bli dyrt , speciellt om bränslekostnaderna stiger som en följd av ekonomisk oro eller brist på bränsle . Elektriska värmare kan användas med stor framgång att hålla hemmet varm samtidigt som man reglerar bränsle-relaterade kostnader, men alla elektriska värmare är inte skapade lika . Genom att noggrant välja ut värmeelement som du använder i ditt hem under de kalla vintermånaderna och förbereda för vintern i förväg , kommer du att kunna värma ditt hem för mindre och samtidigt hålla saker varm inuti .
1
Väderbeständig ditt hem i förväg om kallt väder flyttar in Place termisk plastfolie över fönstren . Installera gummilister runt dörrar och täta eller på annat sätt fylla ut eventuella sprickor eller hål runt fönsterbrädan . Detta kommer att ge extra isolering mot värmeförluster när temperaturen sjunka utanför .
2 .
Shop runt för energieffektiva elektriska värmare . Inköp oljefyllda radiator värmare för användning i större rum som de kan producera en anständig mängd värme med relativt lite energi och lagra mer värme i olja än andra värmare göra i sina rullar . Mindre värmare med fläktar för att distribuera varm luft bör väljas i stället för större värmare med fans , som de mindre fläktarna förbrukar mindre energi och mindre enheter Uppvärmningen tar mindre el för att värma upp .
3 .

Placera värmare på strategiska platser i hemmet . Se till att de har direkt tillgång till ett eluttag i stället för att använda en förlängningssladd , och placera dem minst två eller tre meter bort från potentiellt brännbart material. Kontrollera att värmaren med fläktarna inte är blockerade av möbler . .
4
Håll stängda dörrar eller hänga gardiner i dörröppningar för att bättre reglera temperaturen i olika rum , värmare i rum som är till stor del outnyttjad kan ställas in på lägre nivåer än de rum som används oftare , vilket leder till minskad energiförbrukning .
5 .
Sätt termostaterna på oljefyllda element till en låg inställning om du ska vara borta från hemmet under en längre period . Detta håller värmeelementet och oljan varm utan att använda en stor mängd el , vilket gör att enheten för att värma upp igen snabbare när du äntligen tillbaka .
6 .
Använd elektriska filtar i sovrum för att minska behovet av värmare i sovrummet . Du kan använda mindre värmare inställd på lägre temperaturer och ändå hålla värmen på natten .
7 .
Var uppmärksam på temperaturer utanför , vrida ner dina element på dagar som är märkbart varmare . Det varmare det är ute , ju mindre du behöver oroa dig över att förlora värme inifrån huset .

tips och varningar


 • Markera rutorna i värmare för att se hur mycket värme de producerar (mätt i BTU ) och vilken storlek område som tillverkaren rekommenderar att de ska användas i. Högre BTU enheter kommer att värma en större yta och producera mer övergripande värme , vilket innebär att de kan arbeta mer sällan samtidigt som samma mängd värme .
 • Använd aldrig elektriska värmare i badrummet , tvättstugan eller andra områden där det finns en risk att värmaren kommer i kontakt med vatten .
 • Se till att alla element som du köper med blåsarna har nödstopp växlar, som automatiskt slår värmaren av om det blir vältas .
 • Använd aldrig värmare med slitna sladdar eller synliga skador .


 • Relaterade artiklar


  hemlagad maskindiskmedel
  den genomsnittliga kostnaden för hela system hem luftfuktare
  hur du hittar den bästa hem luftfuktare
  hemlagad monter lack spray
  hemlagad solenoid
  hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem
  hur man avgör wattal för ett hem generator
  det bästa sättet att koppla upp en bärbar hem generator
  hur man ansluter en elgenerator till hemmet
  felsöka hem luftkonditionering