hur man väljer filter hem luft för hösnuva

hur man väljer filter hem luft för hösnuva

High Efficiency Particle Hejda ( HEPA ) -teknik är anställd av många sjukhus att skydda sina patienter med den renaste möjliga luft . Dessa medicinsk kvalitet luftfilter kan även användas i hemmet för att kontrollera pollen , mögel , djur ilska , damm och lukter . Hösnuva eller allergisk rinit drabbar ungefär en av fem personer , och filtrering av luften i bostäder , kontor och till och med bilar är ett sätt att avvärja symtom . Luftfilter som utnyttjar den senaste tekniken är det bästa valet för rengöring av luft om du lider av hösnuva .
1 .
Välj ett luftfilter som kan användas med ditt luftfiltreringsanläggningar. Många av filtrering systemen på marknaden använder liknande storlek utbytbara filter . Kontrollera med tillverkaren eller din bruksanvisning för att se sortiment och märken av filter som är tillåtna .
2 .
Se till att du inte behöver byta filter är klassade för rummets storlek . Se till att din nya filter kan filtrera hela miljön . Vissa filter kan rengöra en 10 x 12 rum och andra kan göra ett helt hus .
3 .
Få luftfilter som specifikt blockerar eller tar bort allergener som orsakar hösnuva . Se till att luftfiltret är beräknat specifikt för hösnuva och kan filtrera damm, pollen , kvalster , djur ilska , rök och mögel . Ersättning medicinsk kvalitet HEPA teknik luftfilter och högeffektiv elektrostatiska luftfilter kan vara bäst att kontrollera hösnuva .
4 .
ta reda på kostnaden av tillgängliga luftfilter som styr allergener . Vissa filter är tillverkade av veckat papper och måste bytas ut varje månad . De kostar runt $ 5. Andra är permanent typer med aluminiumramar och varar upp till fem år och kan springa runt $ 80 .
5 .
Bestäm hur tyst filtret kommer att bli. HEPA pappersfilter är i allmänhet väldigt tyst, men den elektrostatiska filter låter som om de zappar allt som kommer i kontakt med dem . Om filtret inte är placerad nära din sittgrupp , som kan vara bra , eller kanske den elektriska klingande zappa buller inte stör dig .


Relaterade artiklar


felsöka hem luftkonditionering
Guide för hem luftfilter
billiga hemmagjord grill
hemmagjord sol information vindkraft
hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem
hur zon värma ditt hem med vent - fri gas stockar
hem luftkonditionering råd
hur man ansluter ett hem generator till ett hus
hemlagad solenoid
hur man väljer filter hem luft för hösnuva