tips och tricks om hur du installerar system hemma ljud

tips och tricks om hur du installerar system hemma ljud

Ett ljudsystem är en av de viktigaste faktorer som måste beaktas när man installerar en hemmabio . Kvaliteten på högtalarna är viktigt , och det är bäst att köpa en kvalitet högtalare . Högtalarna är i allmänhet utformade för att skapa en digital teater -liknande effekt , om du mixa och matcha flera varumärken, kan det påverka deras ljudfunktioner

Inköp Audio System

När shopping för en ljudanläggning , ge måtten på ditt rum till säljare . Han kommer att vara i en bättre position för att föreslå det bästa ljudet utrustning för den specifika storleken och formen på ditt rum . En grov uppskattning av storleken kommer att räcka .

Rum och positionering

din hemmabio och ljudsystem bör vara i ett rum som inte har stora fönster . Om det finns fönster , se till att du kan förhindra solsken från att komma igenom . Detta är mycket viktigt eftersom du inte vill att påverka bildkvaliteten . Rummet ska ha tillräckligt avstånd för ljudsystem . Denna skall innehålla minst 27 inches för TV , två små högtalare och två stora stand -up högtalare tillsammans med alla andra komponenter du inkluderar .

Surround Sound

Det är viktigt att installera minst fem högtalare för äkta HD-ljud njutning . Det bör finnas minst två stora högtalare som du sätter i främre delen av rummet tillsammans med en liten central högtalare . Dessutom bör det finnas två små surroundhögtalare i ryggen eller sidorna av rummet .

Placering av TV

Din TV bör placeras alla kan enkelt se den . Placeringen är viktig eftersom alla andra komponenter , inklusive högtalare , är placerade enligt position TV . Den surroundmottagaren bör placeras i närheten av TV för enkel åtkomst och snabb justering av ljudkvalitet .


Relaterade artiklar


hem värmesystem grunderna
tips och tricks om hur du installerar system hemma ljud
information om hem generatorer
hur man kan anpassa luftkonditionering i ditt hem
den genomsnittliga kostnaden för hela system hem luftfuktare
tankless hem varmvattenberedare jämfört med konventionella
hur du hittar den bästa hem luftfuktare
hem luftkonditionering råd
hur man ansluter en elgenerator till hemmet
hur zon värma ditt hem med vent - fri gas stockar