vad är det billigaste sättet att kyla en strand hem utan luftkonditionering?

vad är det billigaste sättet att kyla en strand hem utan luftkonditionering?

Eftersom stranden hus är svalt , tempererade områden , behöver många av dem inte eller har luftkonditionering. Detta innebär dock inte , menar de inte kommer att få mycket varm och obekväm under sommarmånaderna . Det finns många sätt , dock att hålla huvudet kallt strand hus utan luftkonditionering och utan att det kostar dig mycket pengar

Luftflöde

. Genom att hålla fönstren i ditt hus öppna och skapa en naturlig över vind kommer värmen inte att kunna bygga upp i huset i första hand . Se till att hålla fönster på motsatta sidor av ett rum eller hall öppna så att vindar kan dra värme ur huset naturligt . Det är nog en bra idé att sätta skärmar på dina fönster om du ska lämna dem öppna hela tiden , så att buggar och smuts inte kan blåsa i och för lite av säkerhet för att hålla djur eller människor lockas att klättra genom fönstren i ditt hus vid stranden från detta .

Fans

takfläktar, som kostade ungefär $ 100 att köpa och installera , kan köras hela dagen , varje dag och bara kosta ungefär tio dollar i månaden mer för el . De kommer att bidra med luftcirkulation runt huset och hålla den svalare under sommarmånaderna . Fönster fans kan också köpas och installeras direkt i öppna fönster i ett strandhus . Många av dessa kommer med inställningar som kommer att suga i svalare luft utifrån och trycker den genom stillastående varm luft på en strand hus eller blåsa varm luft i huset utanför , skapar en omvänd luftflöde . Alla dessa fläktar lägga väldigt lite att din månatliga elräkning .

Skärm Windows

Genom att inte låta mycket solljus och efterföljande värme in i ett hus i första hand kommer den att förbli svalare i allmänhet . Köp stora , tjocka nyanser för att täcka fönster och dra dessa skuggor under dagen så att ljuset och värmen inte kan komma in och sitta där , vilket gör det varmt inne . Träd och växter utanför fönstren i ett strandhus är ett annat bra alternativ för att göra detta naturligt , eftersom de kommer också att hjälpa försköna huset .


Relaterade artiklar


hur man ansluter en elgenerator till hemmet
hem värmesystem grunderna
recept för en hemmagjord vattenfilter
hem luftkonditionering råd
vilken storlek generator behöver du ett hem ?
hur man avgör wattal för ett hem generator
Vad är ett hem värmeväxlaren ?
hemlagad solenoid
hemmagjord sol information vindkraft
tankless hem varmvattenberedare jämfört med konventionella