hur man installerar utomhus veranda gungor

hur man installerar utomhus veranda gungor

En gunga kan vara ett bra sätt att njuta av de varmare månaderna och lägga en boyta på framsidan av ditt hem . Installera man tar rätt bara några timmar och lite know-how. Denna artikel kommer att skrivas om hur du installerar en takmonterad gunga

Du behöver : .
Borrmaskin
. Stora ögon bultar.
Set med borrkronor.
Gunga Kit .
Justerbar skiftnyckel istället.


1 .
första steget för att montera en gunga är att bestämma det framtida läge . Det måste finnas tillräckligt med plats mellan baksidan av swing och kanten av huset , eller räcke , att swing inte kommer i kontakt med antingen när den används . Ett enkelt sätt att mäta detta är att binda ett rep till toppen av en plast stol , håll den i luften så att stolsitsen är på sammanträde nivå . Tryck sedan in stolen tillbaka till den punkt att någon sitter på den skulle glida av . Om det rör något innan denna punkt då det måste flyttas längre ut . Gör en blyertspenna märke på taket på verandan när du har hittat det perfekta avståndet . Om du monterar din sving parallell till huset gå till nästa steg . Om du monterar din sving parallellt med framsidan av huset går vidare till nästa steg , om du monterar den vinkelräta du skanna nästa två steg och sedan gå vidare till steg fyra .
2 .
Placera gunga på golvet i vapenhuset på exakt plats det kommer så småningom hänga ovan . Med hjälp av en snöre eller rep , fäst ena änden till mitten av varje handtag i svingen och utvidga dem vertikalt till punkt direkt ovanför dem i taket . Placera ett märke på varje plats med hjälp av en penna . Om du har tillgång till området mellan taket och taket ovanför fortsätta , om inte hoppa över till steg tre . Ta mått på de två blyertsmarkeringar bygger på avstånd från huset och slutet av taket . Få tillgång till vinden ovan och göra markeringar penna vid motsvarande mätningar . Om de råkar landa på en 2x4 reglar du är i tur , om inte , välj nästa stuteri bort från mitten av svingen och placera en blyertsmarkering i den . Skaffa två tunga ögon-håls bultar minst 5'' lång . Med hjälp av en borr med samma bredd som bulten , borra hål genom din penna mark, reglar och taket under dig . Be någon trycka den raka änden i ögat hål bult genom hålet underifrån , och bifoga en bricka och en mutter ordentligt på båda sidorna från vinden . Be någon hålla i ögat av skruven medan du dra sedan med en justerbar skiftnyckel istället.
3 .
Om du inte har tillgång till vinden ovan , se om det finns skruv eller spik markeringar i taket för att beteckna där 2x4 reglarna är . Om dessa inte är synliga , använd en regeldetektor att fastställa var reglarna över verandan . Gör en blyertspenna markera var mitten av bjälklaget närmast dina tidigare varumärkena finns . Välj två reglar med ett avstånd mellan minst lika bred som din sving . Skaffa två tunga ögon-hålet skruvar , och med hjälp av en borr ungefär hälften diametern på skruvarna , borrguide hål genom taket och in i reglarna ovan . Starta eye- hålet skruvar i hålen för hand , och när de blir tight , att använda en tång eller skiftnyckel åt dem hela vägen .
4 .
Om du monterar din svänga vinkelrätt mot huset kommer du bara använda en regel för stöd . Gör märken på taket där ändarna av svingen kommer att bli. Om du har tillgång till vinden , kopiera dina poäng till närmaste reglar bort från kanten av bron . Använda samma metoder för att borra hål och installera ditt bultar som i steg 2 . För extra stöd , mäta avståndet mellan reglar du använder och det närmaste reglarna på vardera sidan . Skär ut 4 2x4 sektioner den exakta längden av dessa mätningar . Vid placering av varje bult på vinden , placera en 2x4 stag på varje sida bult mellan reglarna , men kompenseras nog att du kommer att kunna placera skruvar genom regeln i stag . Använd en liten borr , borra två hål guide genom reglarna i varje ände av hängslen . Använda minst 3 '' däck , skruvar in i varje hål . Observera att dessa inte behöver vara vacker, har de bara vara bestämd . Om du inte har tillgång till vinden , använda ögon- hålet skruvar som gjordes i steg 3 . Eftersom du inte kunde lägga till extra stöd på vinden vara noga med att undvika rigorösa svänga eftersom det kan orsaka skador på taket .
5 .
Nu när ditt öga-hål är på plats Bifoga en "S " Krok i varje hål . Sätt din sving på ett bord eller annan yta som är längre än svingen snart ska hängas. Med extra slack i kedjan , anbringa centrum länk i kedjorna (om det är en sammanhängande kedja ) eller i slutet av kedjan ( om kedjor träffas på ett "V " halvvägs ) till outnyttjade delen av den " S " Hook . Ta bort tabellen från nedan och låt svingen hänga . Test med medelkraftig innan hela familjen högen på och hålla i minnet att det är tänkt att knaka .

tips och varningar


 • Om gungan kan stöta in i huset eller räcke vid kraftig vind eller Lek överväga att installera gummi dörrstopp på baksidan för att undvika skador .
 • Om du använder ögon- hålet skruvar , regelbundet kontrollera taket för tecken på förvrängning eller svullnad . Om taket börjar droppa eller titta skadad på något sätt , antingen använda större öga-krok skruvar eller ta bort svingen helt och hållet.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en inbyggd i Kina skåp
  hur man vet när du behöver en ny madrass
  hur man gör fällbord ben
  hur som förgyller ditt hus med log Dekoratör
  hur man bygger en planka topp skrivarställ
  hur man köper en ottoman
  hur att shoppa en ottoman
  hur reparera möbler
  hur man gör en tabell resväska kaffe
  hur man gör en bondgård bord