hur man bygger möbler hemmakontor

hur man bygger möbler hemmakontor

Hemmakontor möbler ger en mer bekväm miljö för dem som antingen ta med sig arbete hem från arbetsplatsen eller för dem som vill ha möjlighet att bekvämt arbeta med uppgifter som kräver skrivbordsarbete .
Hem kontorsmöbler består av skrivbord , bokhyllor , hyllor , lådor , arkivskåp och stolar alternativ .
Det finns många grundläggande hem kontorsmöbler kokkärl tillgängliga för försäljning till dem som väljer att bygga sina egna möbler hemmakontor . Dessa är gjorda för många olika stilar av möbler och kan utnyttjas med en mängd olika material . Exempel är trä, plast , glas eller aluminium

Du behöver : .
WoodNailsHammerGlueScrewsNail GunScrew GunSawPlasticCastersWheelsGlidesGraph PaperPencilSpecsHardwareMeasuring Tape


1
Köp en design eller specifikation när . planerar att bygga möbler hemmakontor om du inte är bekväm med att göra din egen plan för detta projekt. En plan bör det finnas material som behövs . Den bör ange vilken typ av hårdvara och verktyg. Det kommer också att definiera storleken beräkningar för varje material . Instruktioner för montering ingår i en bygga ditt eget hem specifikation kontorsmöbler .
2 .
Mät ytan som du kommer att placera dina färdiga möbler hemmakontor . Kontrollera att måtten för de möbler som du skapar är kompatibla med det utrymme som du kommer att bygga din stycken för . Om du har skapat din egen plan , notera mätbehov på rutat papper . Om du använder en spec som köptes , kontrollera att de angivna måtten samordna med ditt område behov .
3 .
Köp det material som du behöver baserat på dina planer eller specifikation . Materialet kan färdigkapade till storlek om du vill spara tid och utrymme för när du fyller i ditt hem kontorsmöbler-byggnadsprojekt. Ta din checklista med dig när du handlar för de nödvändiga sakerna så att du inte slösar en massa tid att göra upprepade resor till butiken . De flesta av dina poster kommer att finnas på butiker som Home Depot och Lowes . Du kan också välja att besöka din lokala butiker eller timmer . Några av hårdvara bitar finns också i stort lågprisvaruhus som Wal- Mart .
4 .
skydda området som du kommer att arbeta i om du måste arbeta inne i ditt hem , snarare än i garaget eller utomhus . Du måste täcka dina golv med en stor droppe trasa innan du ställer upp och arbeta på din kontorsmöbler-byggnadsprojekt. Du kan också göra ditt arbete enklare genom att förbereda varje material objekt med små märken på uppmätta platser som du kommer att placera spik och skruv . Skriv på varje bit om det blir en sida , mitten eller överdel i förekommande fall vara .
5 .
ihop ditt hemmakontor möbler enligt din specifikation eller plan efter att du har gjort alla dina inköp , beredda ditt område och alla dina material . Om du har varit grundliga med alla dina förberedelser , bör den faktiska församlingen delen vara bara en fråga om att följa instruktionerna som redan är skrivna för dig .

tips och varningar


 • Förberedelser är nyckeln till att njuta en smidig sammansättning.
 • Glöm inte att sätta säkerheten främst när arbetar på ett hem kontorsmöbler-byggnadsprojekt.


 • Relaterade artiklar


  Hur man använder en fjäderbolster
  hur man målar matsalen stolar
  hur du syr stol glida täcker
  hur man har en girly rum
  hur reparera katt repor på skinnsoffa
  hur man rengör en hängmatta
  hur man bygger ett hörn armoire
  hur man byter möbler kuddar
  hur man gör en sittplats bänk
  hur du ersätter din soffdynorna