Hur får man en queen-size säng upp din smala trappan när det inte passar

Hur får man en queen-size säng upp din smala trappan när det inte passar

Så du har nyligen flyttat och du just köpt en helt ny madrass och boxspring . Du är utmattad från att flytta möbler och du har tänkt om din nya säng hela dagen .

Du pickup din nya säng från möbelföretaget och som du försöker dra upp din trappa , inser du i skräck att du inte kan få boxspring upp ! Trappan är för snäv och så mycket du vill det, kommer det inte ur fläcken ! Vad nu ? Måste man gå tillbaka och byta ut det mot en fullständig eller dubbel ? ! Eek
1 .
Om din madrass passar upp i trappan , det finns ett par olika alternativ som du har . Du behöver inte nöja sig med en fullständig eller dubbelsäng .
2 .
Du kan köpa en Split Boxspring för en drottning set. Detta är i grunden en boxspring som är uppdelat i två delar . Med äldre bostäder är det mycket vanligt att ha smala trappor men dessa bör fungera fint . Du kan även få en låg profil boxspring som delas också .
3 .
Du kan returnera boxspring och skaffa dig en plattform säng . Dessa är olika typer av bilder som nästan ser ut som en tunn låda . De är vanligtvis köps un-monterade så att du kan dra allting upp din trappa och in i ditt sovrum för att sätta ihop . Detta tar plats i din boxspring . Dessa är också fina , eftersom du oftast kan få ett med förvaring för dina kläder eller andra saker . Ikea är ett bra ställe att hitta billiga plattform bäddar .


Relaterade artiklar


hur du tar bort brännskador från trämöbler
hur man köper en stol hemmakontor till det billigaste priset
hur du gör din egen spritskåp
hur man åter färg läder möbler
hur man installerar utomhus veranda gungor
hur man köper en ergonomisk stol bodybilt
hur man hittar en stud för att installera hyllor
hur man bygger en kvadrat soffbord
hur man köper ett minne skum madrass
hur man bygger barnbord uppsättningar