Köksskåp & idéer skåp

Köksskåp & idéer skåp

Alltför många kök har helt enkelt inte tillräckligt med skåp , skafferi eller skåp utrymme . Organisatoriska verktyg kan hjälpa dig att få ut det mesta av skåpet utrymme du har , men som kanske inte räcker för att hålla ditt kök funktionella . Fristående köksluckor och skåp kan göra hela skillnaden , särskilt om du har en äldre hem . Du kanske också vill restyle dina skåp för ett mer modernt utseende . Arbetet med kök måste du skapa ett utrymme som är bekväm att arbeta i och koppla av i , samt lätt att hålla snyggt .

Organisera dina köksskåp

Oavsett om du har gott om skåp utrymme eller inte nog, välorganiserade köksskåp och garderober kan hålla mer och hålla föremål snyggt och tillgängligt. Ett besök till din lokala hem-förbättring centrum, ett borr och bits , och en eftermiddag är allt som behövs för att rekonstruera ditt skåp. Leta efter dörrmonterat fack för att hålla lock för plastbehållare , ställningar för bakning kastruller och påfyllning av hyllor för att lägga till rymden . En Lazy Susan kan göra en krydda skåp mer användbar . Om du har en närliggande dörr , anser en over-the- dörrhylla storlek för konserver att rensa bort några hyllutrymme . Dessa steg kan frigöra utrymme i ditt skåp , men i vissa kök som bara inte är tillräckligt för att kompensera för begränsade skåputrymme .

Fristående köksskåp

Det finns ett antal av köksluckor , ställningar och skåp som finns på marknaden idag . I ett kök med gott om golvyta men otillräckliga arbetsyta , kan du överväga en vagn eller fristående ön. Dessa erbjuder lagringsutrymme nedan med disk utrymme på toppen , och finns i en mängd olika stilar och prisklasser . Du kan också välja att bygga din egen ö , att ens installera apparater i detta kök skåp enhet . Om du behöver lagra rätter kan en kina skåp fungerar bra . Du kan dölja röran genom att installera gardiner i ditt porslin Hutch. En gammaldags kök skåp kan även erbjuda gott om förvaring och en viss mängd arbetsyta i ditt hem . Dessa skåp kan fortfarande hittas i loppmarknader och antikaffärer.

Lägga köksluckor

Lägga skåputrymme är ett populärt val när du ska renovera eller bygga ett kök . Även om du inte har råd med en totalrenovering eller inte känner att man är i sin ordning, kan du kanske hitta skåp som passar ihop med dina befintliga kök skåp i ett hem förbättring centrum för att lägga till ditt kök . Överväga att installera skåpet i din tvättstuga att fungera som ett skafferi , eller integrera köksinredningar i en tidigare frukostplats .

Refacing eller Refinishing Skåp

Att göra din gamla skåp ser nya kan vitalisera och uppdatera ditt kök . Du kanske kan ta bort dörrarna och sedan slipa och måla eller fläckar på köksskåp till ett nytt utseende. Om ditt skåp är i dåligt skick , refacing kan vara en bättre lösning. För att reface dina skåp själv , måste du beställa nya dörrar samt fanér för att täcka ramar av varje köksskåp . Refacing är mycket billigare än att ersätta din skåp , samtidigt som man tillhandahåller ett helt nytt utseende för ditt kök .


Relaterade artiklar


hur man bygger en säng traktor barn
hur man bygger en hylla hörn tv
hur man gör en skärm hylla med ett fönster
hur man åter avsluta stolar matsal
hur man kan inreda utan att hål i väggen
hur man gör en gungstol som passar ihop som ett pussel
hur man rengör mässing hårdvara
hur man klä möbler
hur man bygger en Lazy Susan bord
hur du monterar en justerbar säng ram