användningsområden för ett nöjescentrum

användningsområden för ett nöjescentrum

Nöjesdistrikt blev mycket populär under 1980-talet med uppkomsten av videobandspelare och spelkonsoler . De gav också en plats för att hålla CD , spel och tejp. De flesta widescreen tv passar inte bra in i äldre nöjescentra , och som ett resultat många människor tycker att de inte har någon användning för dem , och de stora göra förfogande ett problem för vissa människor. Däremot kan nöjesområden användas för andra saker än tv:

Garage Storage

Det stora utbudet av platser på ett nöjescentrum gör det perfekt för förvaring av garage objekt . Över tid, de flesta garage bli ett oorganiserat samling kasserade skräp , men ett nöjescentrum kan göra ditt garage organiserat och snyggt . De flesta nöjesdistrikt inte har en rygg som inte är ett problem när du placerar dem mot en garage vägg .

Rumsavdelare

ett nöjescentrum i vissa fall kan fungera mycket bra som rumsavdelare i stället för pärlor /gardiner eller en ny mur . Om nöjescentrum har en back , ta bort den skapar lagringsutrymme mellan två rum som delar ett syfte . Till exempel, om du använder den för att dela kök och matsal , kan nöjescentrum vara en plats att hålla tallrikar , bestick eller ens smaktillsatser.

Syskon Avdelare

Som en utlöpare till en rumsavdelare , överväga nöjescentrum som ett sätt att dela upp ett stort sovrum mellan syskon . Tonåringar speciellt som deras privatliv , och om sovrummet är tillräckligt stor eller nöjescentrum små nog kan du passa in det till ett sovrum för att ge syskon , eller av två personer i dubbelrum , en känsla av eget utrymme . Dela de områden av nöjescentrum lika och låta två personer att använda den för kläder , böcker , samlarobjekt och videospel .

Closet

Mycket stor underhållning centers, och särskilt den typ med bifogade dörrar , kan stängas i små garderober . Med några enkla förändringar kan ett nöjescentrum bli en plats att lagra tröjor, skor, väskor , slipsar , västar , tröjor och andra föremål av kläder som inte tar upp mycket vertikalt utrymme . Även de utan dörrar kan förvandlas till en liten garderob område om du kan göra travar snyggt och estetiskt tilltalande.


Relaterade artiklar


hur man gör möbler ben
hur man bygger bokhyllor
hur man bygger möbler hemmakontor
hur man väljer kakel för en uteplats
hur man gör en barbord
hur man gör och installera ett tangentbord bricka på ett arkivskåp skrivbord
hur man skapar en samtida sovrum
hur du tar bort fläckar från träbord
skapa en trä lampa
hur man gör Camelback soffa överdrag