bokhylla idéer

bokhylla idéer

Bokhyllor blir en allt viktigare del av inredningen . Modern inredningstrender har försökt att lämna tillbaka boken hyllan till en primär ställning i utformningen av ett rum . Kommer upp med innovativa hyllor kan drastiskt förändra utseendet och känslan i ett rum , byta något stillsam i en spännande möjlighet

Ladder Hyllsystem

Ett innovativt sätt att skapa en gör-det-själv atmosfär, stege hyllor omedelbart förändras , lätt gjort och visuellt spännande . Helt enkelt köpa två stående stegar och plankor lång och djup nog att fungera som bok hyllor . Använd de två stegar som ramen i din bokhylla , kör sedan plankor över steg på stegen . Detta lätt-skapade hyllor är säker på att dra mycket uppmärksamhet från besökare .

Asymmetrisk Bokhyllor

En av de hetaste trenderna för bokhyllor just nu är asymmetrisk design . Folk är så vana vid den traditionella vinkelrätt och enhetliga rader med bokhyllor som en liten skillnad i formen kan göra en stor förändring i karaktären av ett rum . Asymmetrisk hyllor kan vara så enkelt som stapling mjölk lådor i udda mönster eller så komplext som böjda trä och diagonala linjer . En av nycklarna till asymmetriska hyllor ligger i att skapa utrymmen som gör allvar att hålla böcker på plats naturligt .

Invisible Hyllsystem

http://crooksandliars. com/One är av de trendigaste och enklaste alternativ för så-kallade osynliga hyllor . Osynliga hyllor är helt enkelt metall vinkelrätt bitar som är borrade i väggen . Metallen som sticker ut vinkelrätt mot vägg yta är består av två lager metall som kan agera som en spänning klipp . Sätt ner omslaget till en inbunden roman i det här klippet , vila sedan andra böcker ovanpå . Hyllan skapar intryck av en liten bunt böcker svävar mot väggen . Detta är ett attraktivt alternativ för dem som vill få uppmärksamhet till sin boksamling och samtidigt behålla en minimalistisk estetik .


Relaterade artiklar


bygga en redaktionell skrivbord
hur man målar möbler så att den ser antik
hur reparera trämöbler med vattenskador
hur man klä stolar
om skadade trämöbler
om syftet med låda fjädrar
hur man kan inreda en film sovrum stjärna tema
hur man restain en tabell
hur man köper en skum spjälsäng madrass
hur man gör ett skrivbord