det bästa sättet att rengöra speglar

det bästa sättet att rengöra speglar

Rengöring av en spegel ger oss möjlighet att kunna se klart när vi behöver en spegel för rakning , hårstyling eller tillämpa makeup . Vissa kemikalier kan skada ytan på spegeln , medan andra kemikalier som ibland används för att rengöra speglarna är skadliga för miljön. Rengöring av en spegel med kokande vatten och mjuk trasa är den mest miljövänliga metoden , liksom den minst destruktiva metoden för framgångsrikt rengöring en spegel

linneduk eller pappershandduk

Använd en ren linneduk till exempel en middag servett . Börja med en ren oanvänd linne middag servett för att undvika kontaminering av spegeln med smuts, fett och annat skräp . Om du inte har en ren linneduk , använda några ark hushållspapper . Använd mer än ett lager hushållspapper som behövs för att rengöra längden på spegeln . Använd en gummiskrapa för att torka bort eventuellt papper partiklar kvar från toalettpapper eller hushållspapper .

Varmvatten

Koka en kastrull full med vatten . Släpp en mjuk linneduk i vattnet efter att det kokar . Fukta linneduk i tio minuter . Blötläggning duken ger vattnet tid att nå en säker temperatur som förhindrar brännskador . Använd en grytvante att transportera vatten från spisen till närliggande spegeln . Tappa inte pappershanddukar i vattnet medan det kokar . Blötlägg pappersduk i vattnet innan du börjar rengöringen .

Rengöring av glas

Torka av våt linneduk från topp till botten . Torka helt från topp till botten förhindrar ränder medan vattnet torkar på spegeln . Använd en gummiskrapa för att torka bort överflödigt vatten. Leaving överflödigt vatten på spegeln resultaten i torr vatten fläckar . Torrt vatten fläckar skymmer sikten i spegeln .

cigarettrök

Undvik rökning nära spegeln . Röken från en cigarett är en av huvudorsakerna till damm och smuts på spegeln , liksom en av de svåraste att rengöra . För att ta bort cigarettrök , från en spegel använda en blandning av ättika och vatten .


Relaterade artiklar


Hur man sköter om mikrofiber möbler
hur reglue lederna av stolar och bord
hur man klä en överdimensionerad stol
hur man väljer tillbehör för propan bbq
vad är en låda resårmadrass set?
hur man rengör uteplats kuddar
hur rinna en vattensäng utan pump
hur reparera vinyl möbler
hur man kan inreda en bokhylla
bästa lyft stolar