gör- det - själv : inbyggda bokhyllor

gör- det - själv : inbyggda bokhyllor

Inbyggda bokhyllor är ett idealiskt sätt att lägga till stora mängder lagring och visning utrymme till nästan alla rum. Överväg att bygga bokhyllor runt en öppen spis eller ett fönster , vilket skapar en hel vägg av hyllor i en matsal eller installera inbyggda bokhyllor runt ett kontor eller bibliotek . När du installerar inbyggda skåp är inte en lätt gör- det-själv-projekt , är det ganska genomförbart att bygga från grunden om du har erfarenhet av snickeri eller ändra inköpta komponenter om du inte

från noll

Du kan skapa din egen inbyggda bokhyllor med ombord virke, plywood och lister köpas hos din lokala hem förbättring centrum . Mät noga för inbyggda ins , särskilt om du bygger runt en öppen spis , fönster eller andra arkitektoniska element . Du kanske vill inkludera antingen hyllor eller en listen för att förena enskilda enheter runt ett fönster eller dörr . Om du vill kan du använda köpt skåp som bas för din inbyggda bokhyllor . Detta gör det möjligt för sluten förvaring för media , leksaker och spel samtidigt som det lämnar rikliga mängder av öppna hyllor ovan .

The Look of Built -program

Om du vill att utseendet på inbyggda bokhyllor utan riktigt arbete av bygga dem på egen hand , kanske du kan anpassa lager hyllor för att skapa utseendet på inbyggda ins i ditt hem . Mät ditt space noggrant och shoppa för hyllor som kan kombineras för att passa in i utrymmet . Välj en enda färg eller avsluta . Om du försöker hålla kostnaderna nere kan du titta på MDF hyllor , så anser svart , vit eller en espresso finish för en mer polerad look. Inköp krönlister på din lokala hem förbättring centrum och måla dem för att matcha eller kontrast med din bas hyllor färg . Om du har trimma i ditt hem , avsluta gjutning till matchen. Installera lister längs toppar och bottnar i hyllor för att ge intryck av inbyggda ins . Var noga med att säkra din hyllor i väggen med fästen för säkerhet och stabilitet .

Decorating inbyggda program

Även om ytterligare hyllor är bra i alla hem , inredning inbyggda ins väl är viktigt att undvika skräp och oreda . Använd fodrad korgar för att hålla pocketböcker , DVD eller CD-skivor på inbyggda bokhyllor . Överväga att ta bort damm jackor från inbundna böcker för att skapa ett mer enhetligt utseende . Reserv utrymme för attraktiva visa objekt , inklusive små krimskrams och statyer , bitar keramik eller glas . Om din inbyggda bokhyllor är i ett kök eller matsal , överväga att använda dem för att visa maträtter eller samlarobjekt kök samt kokböcker .


Relaterade artiklar


hur man får fotogen doften av möbler
hur man gör en fåfänga byrå
hur man handlar uteplats paraplyer
hur man klä en kontorsstol
Hur du tar hand om din madrass
hur man bygger en ljud- rack
hur man gör en plattform säng i en loftsäng
hur man gör en matbordet mer stabil
hur man bygger en bar hemma
hur man väljer ett smyckeskrin