hur design inredning möbler

hur design inredning möbler

När du inte tycks kunna hitta en perfekt möbel för ditt hem eller kontor , designa dina egna är ett utmärkt alternativ . Du kan anpassa den perfekta soffa, bord , skrivbord , säng eller stol för att passa in med stil och arkitektur i ditt rum . Titta på tipsen nedan för idéer om hur man skapar en idealisk möbel som kommer att vara funktionella , vackra och gjort just för dig

Du behöver :
dator ( med Web Access) Penna och papper ( för skisser ) Inredning böcker och magazinesSample planer möbler ( om att bygga din egna möbler ) Verktyg och material ( om att bygga din egen möbler).

bedriva forskning


1 .
Gör din läxa att forskning möbler stilar och bitar som kompletterar din smak . Tänk på dina behov : Är möblerna som behövs för att tjäna ett syfte eller helt enkelt lägga skönhet till rummet ? Tänk på detta när du forskning och brainstorma .
2 .
Titta i tidningar hem design, böcker och webbplatser för inspiration . Begränsa stilen av möbler du önskar : traditionella , moderna och antika eller ens återvunnet
3
Ta dig tid att lära sig så mycket som möjligt om stilen på möbler du önskar . . Ju mer du lär dig , desto mer information du kan kommunicera till de människor som kommer att skapa den möbel du har tänkt .
4 .
Bestäm vilken metod du vill använda för att skapa möbler . Kommer du utformar det på nätet via en återförsäljare webbplats , ombesörja en professionell designer eller konstruera och tillverka det från början ?
5 .
Förstå att designa dina egna möbler är en tidskrävande process . Var beredd på att göra listor , jämföra priser och åka runt för att skapa något som verkligen är anpassad för dig .

Online Design Services


1 .
Genomför en webbsökning och gör en lista av möbler återförsäljare erbjuder " Designa din egen möbel " funktioner på sina webbplatser . Här funktionen kan du nästan designa en möbel på datorskärmen .
2 .
återförsäljare som Thomasville och Vanguard möjligt för kunderna att beställa personligt utformade stoppade sittplatser . Ikea erbjuder boende möbler Förvaring som kan skräddarsys för att passa din TV och väggyta . Experiment på webbplatser som dessa genom att skapa olika kombinationer av material, tyger och funktioner som ser lämpliga och dina behov .
3 .
Håll koll på alternativen och priserna på varje webbplats så att du kan begränsa ditt val från listan över online möbelaffärer .
4 .

Var medveten om mätningar . Hur mycket utrymme har du i ditt rum i förhållande till måtten på möblerna du designar ? Se till att betrakta dörröppningen dimensioner också så du kommer att vara säker på att du kan få möbler i rummet .
5 .
Köp dina möbler på nätet om du är bekväm och säker i kvalitet och design från detaljhandeln webbplats .

Professional Design Services


1 .
Skissa idéer för din ideala möbel och ta dem till en professionell designer ( antingen en inredning företag eller en möbel butik som erbjuder design tjänster ) eller en Woodworker . Var noga med att inkludera din favorit material och tyger på dina skisser .
2 .
boka tider med flera designers eller träarbetare i ditt område . Beroende på deras preferenser , kan du möter i en butik , ett kontor eller hemma . La-Z-Boy Möbler Gallerier erbjuder i hemmet design tjänster , och Ethan Allen bedriver design samråd på sin design centers eller inom hem av sina kunder.
3 .
Tala med varje professionell om dina idéer och notera deras förslag , priser och information om designprocessen .
4 .
Håll budget i åtanke och låta formgivaren /Woodworker vet din prisklass från början .
5 .
Granska dina alternativ och välja den professionella som du tror kan skapa exakt den vision du har för din önskad möbel .

DIY


1 .
För dem som verkligen vill designprocessen och därmed vara giltiga , kan du designa och konstruera möblerna från början till slut .
2 .
Titta på möbler planer i böcker , på nätet och i tidningar för att hitta projekt som kan användas som utgångspunkt . Hitta projekt som passar in i din erfarenhet nivå och ändra dem som behövs för att tillgodose dina behov och önskemål.
3 .
Om du är en novis byggmästare , söka upp klasser på möbler konstruktion på community college , bibliotek eller butiker hemma .
4 .
köpa den nödvändiga material och verktyg för att slutföra projektet . Glöm inte att köpa avslutande produkter också, bland annat färg eller bets .
5 .
Konstruera och avsluta möbler . Se till att testa det möbler för styrka och stabilitet innan den är placerad /installerat i ditt hem .

tips och varningar


Var
 • se till att undersöka garantier eller vårdmöjligheter plan finns på möbler återförsäljare för fortsatt underhåll och skötsel av din personligt designade möbler.
 • Kom säkerhet i åtanke när man bygger eller tillverkar möbler . Använd lämpliga kläder och skyddsglasögon och hörselskydd . Följ alla säkerhetsanvisningar vid användning av verktyg .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en verkstad skrivbord
  hur man använder en tom låda med våtservetter
  hur man fixar repor på trägolv från stolar
  hur man gör en böna väska täcka
  hur man fixar en luftmadrass
  hur lack trämöbler
  hur man assmemble en lagringsplats säng
  hur man gör en bokhylla uteplats block
  hur du tar bort hundhår från möbler
  hur man köper ett minne skum madrass