hur du döljer en säng i en studio

hur du döljer en säng i en studio

Du har flera alternativ för att göra din studio ser mer ut som en ett sovrum . Gå igenom dölja en säng alternativen nedan , och välja den som fungerar bäst för din studio
1 .
Skaffa en Murphy Bed .
Dessa sängar vika upp i en garderob , eller mot väggen . När de väl är upp är det svårt att säga att det fanns en säng där i första hand . Fångsten är mekanismen måste skruvas fast i golvet eller väggen , och kan bli dyrt om du köper nya . Om du är på en stram budget , kan du få liknande funktionalitet med en tunga luftmadrass eller skum madrass som du prop bakom en möbel och dölja med ett draperi .
2 .

Skaffa en bäddsoffa .
Bäddsoffor ser ut som en vanlig soffa , men har en säng hopvikt under sätet . Dessa försvinner helt när vikas upp , men det finns en hake . Det finns en bar som går över under madrassen på de flesta av de klassiska versionerna som de flesta människor tycker illa till mods . Det finns några innovativa design på marknaden som påstår sig ha löst detta problem. Tänk bara på att prova det innan du köper. Du bör också tänka på den extra insats som krävs för att göra sängen och lägger undan varje dag .
3 .
Skaffa en futon .
Den ursprungliga japanska futon var en tunn matta som rullas upp i slutet av natten , och montera i en garderob . Det är inte en dålig säng lösning för en studio , men den genomsnittliga amerikanska gillar en mjukare madrass . Som en följd av futon på marknaden i U. S. är mycket tjockare , och tenderar att komma med en ram som fälls madrassen ner längden i en soffa . Detta är bra eftersom du kan lagra saker under dem , och de är lättare att få igenom vrida hallar sedan en traditionell soffa . Tänk dock på att även de tjockare versionerna är fastare än de flesta resårmadrasser . Om du har höfter och sover på sidan , kanske du gillar inte dessa .
4 .
Skaffa en himmelssäng .
Detta kan tyckas motsägande . Efter alla i den moderna världen en stolpsäng är utformad för att fästa uppmärksamhet på den själv , men designen härrör med människor som lever i ett rum hus vill skärma av sin säng för privatlivet och värme . Sätt din säng i ett hörn och hänga tunga gardiner från post till post runt sängen . Med gardiner , kan du inte se sängen . Du kan även sova där inne medan din rumskompis stannar upp med ljuset på .
5 .
Skaffa en dagbädd .
Dölj din säng i vanlig syn . Använd bara din säng för sittplatser . Lägg till några kuddar för ryggstöd . Om du har folk över en hel del , kan det hjälpa att sätta en tunga futon täcka på madrassen och sova i en sovsäck som du kan grejer i en låda när bolaget kommer över .
6 .
Bygg en trissa säng .
Om ditt utrymme tillåter det , skapa en säng som drar ut som en låda från under en upplyft vardagsrum eller lagring garderob .

7 .
Häng sängen från taket .
Om du har en stor budget , eller mekaniska färdigheter , använda denna metod används i vissa husvagnar . Häng upp sängen från taket , och mekaniskt lägre när du behöver sova .
8 .
Få en loftsäng .
inte precis döljer sängen , men Det frigör en liten våning eller lagringsutrymme beroende på vad du lagt under den . Om du har högt i tak , kan det vara meningsfullt att bygga en vägg till vägg loft i ena änden av rummet .


Relaterade artiklar


hur man målar en stol
hur man installerar låda diabilder
hur du lagrar en madrass
bygga en monter hörn tv
om glasyr möbler
hur man organiserar skrivbordslådor
hur man gör våningssängar
hur till återvinna fåtöljer
hur man håller en rent skrivbord
hur man bygger en kaninbur matsal