hur du tar bort fläckar på vita möbler

hur du tar bort fläckar på vita möbler

Vissa människor tycker inte om att köpa vita möbler till sina hem på grund av utmaningen att behålla den vita tyg ren och levande. När något har spillts på din vita möbler är det omöjligt att dölja det , så om du vill behålla dina möbler ser ut som nytt behöver du veta hur man tar hand om det. Om din vita möbler har fått en fläck , men det behöver inte bytas ut . Det är möjligt att ta bort många fläckar och återgå dina möbler till sin ursprungliga ljusa vita

Du behöver :
OxiClean eller bleachWhite trasa .


1 .
Lär fläcken så snabbt som möjligt . Du har en mycket bättre chans att ta bort det om du kan börja rengöra den medan fläcken fortfarande är våt eller färska .
2 .
Använd ett fläckborttagningsmedel som OxiClean . OxiClean är ett allrengöringsmedel som kan ta bort fläckar som kaffe , blod och vin . Dessa städare kommer i pulverform som måste blandas med vatten eller redan utspädd i sprayflaska .
3 .
Prova blekmedel . Bleach är ett alternativ till andra fläckborttagningsmedel som OxiClean . Du måste späda ut bleka innan du använder den på din klädsel . Tre delar vatten till en del blekmedel är en bra blandning . Använd inte blekmedel om möblerna inte är riktigt vit . Om du har mer av en off-färg soffan som naturvitt eller äggskal , kan bleka " fläckar " dina möbler vita .
4 .
Undvik att använda en färgad trasa . Färgen från en färgad väv kan lossna på den vita tyget när tyget blir våt . Med hjälp av en vit duk kommer att förhindra all färg blödning .
5 .
Blot från de yttre kanterna in mot mitten av fläcken . Om du rengör från mitten av fläcken utåt , kan du hamna ytterligare spridning fläcken . Oavsett om du använder en renare som OxiClean eller blekmedel för din fläckborttagning kommer koncentrerat ämne arbetet ner i tyget på dina möbler och gör färgerna försvinner .


Relaterade artiklar


hur man bygger en laptop skrivbord
Hur du tar isär en dator stol
hur man klä en flätad gungstol
hur reparera stol remmar och sadelgjord
hur man häfta ett sittunderlag på en träbänk
hur feng shui ditt sovrum för att locka kärlek och lycka
hur du gör din egen klädsel schampo
skapa en trä lampa
hur man rengör lav från ett marmorbord
hur ludd en tryckavlastande madrass