hur man bifoga en krok i gaveln på bultar på metallram

hur man bifoga en krok i gaveln på bultar på metallram

Den här artikeln är utformad för att hjälpa en person montera en standard metallram till en krok i sänggavel . Det finns 2 sätt att åstadkomma detta och jag kommer att förklara båda hållen

Du behöver : .
Huvudgavel
Metallram .
Drill .
Huvudgavel Bolts.
Krok i Modi Tallrikar .


1 .
Det första vi behöver göra är att se att vi har en sänggavel som använder krokar att koppla den till en ram . Du kommer att se små springor i inläggen på gaveln med två stift i dem . Du kan se exempel på bilden jag tog åt sidan .
2 .
Efter att ha fastställt att du har en krok i gaveln finns 2 lösningar på våra problem . Den första är att linje din metallram upp till hörde styrelsen förutsatt att det är trä och se om metallplattor med hål för montering träffat din sänggavel . Om de rada upp och slå din huvudgavel du ska kunna ta en borr och borra 2 hål genom gaveln och kör huvudgavel bultarna genom hålen för att fästa ramen till sänggaveln .
3 .

Om din ram inte linjen inte upp eller är en metallram med slitsar , vi måste gå till din lokala madrass butik och köpa krok i modi plåtar . Detta lilla kit kommer att ha två plåtar inne med krokar och maskinvaran som krävs för att bulten plattorna till din metallram . Var noga med att följa anvisningarna som följer med modi plattor och det kommer att göra ditt liv mycket enkel.
4 .
Förhoppningsvis var detta bra för dig att fästa din krok i sänggaveln för att en bult på ram .


Relaterade artiklar


hur man hittar gratis möbler
hur man installerar en display lampa på en bokhylla
hur man sköter om en lera chiminea
hur man bygger en pub bord
hur man rengör en papasan
hur man väljer en madrass : sovrum
hur du tar bort vita ringar på trä
hur man gör en räknare bokhylla
hur man klä en ottoman
hur man väljer en pistol skåp