hur man bygger en utomhus planteringsjord bänk

hur man bygger en utomhus planteringsjord bänk

En utomhus ingjutning bänken kommer att göra arbetet planteringsår upp växter ett ännu roligare träning genom att ge dig ett område att arbeta utomhus . Att vara utomhus njuter av trädgården är objektet , så alla syssla som kan utföras utanför är ett plus , särskilt på soliga dagar med en lätt bris , så planteringsår bänken är en viktig utrustning för arbete utomhus .
Detta projekt är byggandet av en grundläggande planteringsjord bänk , cirka 3 meter lång , 2 meter bred och 5 meter lång , med ett par små funktioner som gör rensa upp och verktygslager busenkelt för rörigt och ibland tankspridd trädgårdsmästare som jag själv .

Du behöver:
Power geringssåg
. Dra såg .
cirkelsåg.
sticksåg.
hammare.
Hylsnyckelsats w /extention .
mätning torget.
(14 ) 5/16x4 fördröjning skruvar .
(1 ) ruta 10 öre belagda naglar .
vattenavvisande exteriör lim .
(2 ) små förzinkade gångjärn .
(1 ) förzinkat skjutlås .


1 .
Det första som byggs kommer att vara basen på bänken . Till höger finns (4 ) 30 1 /2 " 2x4s , (4 ) 36 " 2x4s och (2) 2 " 11 " 2x6s-. alla tryckimpregnerat
2
Bli medlem två 30 1 /2 tum 2x4s och de två 36 tums 2x4s som visas på bilden , men inte spika ihop dem ännu , vi ska limma upp dem sedan spikning dem tillsammans . Spikarna kommer att tjäna dubbelt plikt som fästelement och klämmor .
3 .
Limma och spika 30 1 /2 tum och 36 tum ihop bitarna . Jag skulle börja spikarna i kortare stycke med naglarna bara sticker ut på andra sidan , så när du går att spika två limmade upp bitar tips på naglar kommer att fånga in i den andra 2x4 förhindra två bitar glider ut ur anpassningen .
4 .
Nästa lim och spik ben till 2 fot 11 tum 2x6 , ett ben jäms med slutet och det andra benet 24 inches från samma ändamål. Utsidan mätning av benen kommer att vara 24 inches .
5 .
Se till ruta upp på benen innan limning och spikning .
6 .

Efter att fästa benen Vi placerar en Tvärstag i för benen . Här är jag mäter sex inches upp från botten av benen och märkning av avfall området för att skära ut för kryss-stagen. Mät upp en annan 3 1 /2 inches från 6 tum markera detta kommer att bredden på Tvärstag , markera detta område med ett " X " och ta bort avfallet .
7 .
Ställ din cirkelsåg till djupet av en 2x4 , ett enkelt sätt är att bara få en skrot bit 2x4 och mäta din klinga djup med det .
8 .
med avfallet bort lim och spik i 24 tum tvärstycket .
9 .
Utför samma procedur för det andra benet , se bara till att du limmar och spika den andra 2x6 vänd åt motsatt håll som på bilden .
10 .
Klipp lite blockering från skrot bitar av 4x4 ca . 5 1 /2 inches lång . Detta kommer att användas för att fästa 4 fot 6 tum 2x6 bår i ryggen . Detta kommer också att bidra till att förebygga bänk från hyllorna .
11 .
Försänk 3 /4 tum hål ca 1 /2 tum djupa och förborra hål för 5 /16 x 4 lag skruvarna som kommer att fästa den blockerande att det bakre hörnet av Benet . Gör detta med båda benen församlingar .
12 .
Gör samma procedur som steg 11 , men med 4 fot 11 tum bak bår måste du en hjälpare för att hjälpa till att hålla pjäsen när du utför torg med en vinkelhake och fäst benen med eftersläpning skruvar .
13 .
På framsidan kommer du att fästa en 56 tums 2x6 bår . Jag spikade tillfälligt bår i sedan genomföras steg 11 igen , men bara en 5 /16 x 4 tum eftersläpning skruv i varje ände .
14 .
Så här.

15 .
Åtgärd 16 inches från insidan av vänster och höger 2x6s som sträcker sig ut från Benet . Rita en vertikal linje 2 3 /4 inches ner (halva bredden på 2x6 ) , sedan en horisontell linje 1 1 /2 inches ( tjockleken på en 2x6 ) och en annan 2 3 /4 tums vertikal linje för att slutföra skåran . . Märk avfallet och ta bort med en sticksåg eller fogsvans
16
Jag gillar att använda en pull såg , det ger mig bättre kontroll av cut . -Jag tror

17 .
En närbild av skårorna .
18 .
Här har jag placerat en 2x6 som är längre än jag behöver . Tryck först på 2x6 ner till botten av skåran och se till 2x6 rumpor upp till baksidan bår . Justera 2x6 tills nivån . Ta insidan mätning av 2x6 som sträcker sig ut från Benet och markera att mätningen i 2x6 som sträcker sig ut från skåran och skär , nu båda av dessa utvidgade stycken kommer att vara lika långa .
19 .
Medan 2x6 sitter i skåran markera skåran , nu har du den exakta placeringen av samverkande skåran utan att mäta .
20 .
Klicka på klar bit till det är hack , se till att mätningar i fram och bak är de samma.
21 .
Mät på framsidan och på baksidan gör till att du har samma bredd och säkra bit genom att spika genom baksidan bår i tvärstycket .
22 .
Så här.
23 .

Limma och spika fronten på din fasta lådor
24
Jag använder 2x6 för toppen av bänken , och jag är förborrning styrelser-. det ll göra för en enklare tid och färre brutna skruvar .
25 .
Jag har satt i diagonal stagning att stelna upp bänken sida till sida . Använd en mätning torg för att kontrollera om torget och att ställa in stag i 45 grader .
26 .
sedan spåra var stag korsar benen och ryggen bår . Jag kommer att stycka halva varv till brace ändar för ett starkare samband .
27 .
Använd en cirkelsåg och ställ in sågdjup vid 3 /4 tum och såg tänderna i området tas bort .
28 .
Knock out tänderna .
29 .
Städa upp skåran med ett block plan eller 1 tum mejsel .
30 .
avslutade hängslen .
31 .
Med överlappande halv avslutar hängslen ska ligga i en fin 45 graders vinkel. Limma och skruva halv varv för ett starkt band .
32 .
Nästa Jag skar en 2x6 längden på bänken, kommer detta vara tillbaka plaska för bänken , då jag in 2x6 på sin sida och födde en 1 tums hål 3 inches ner med en spade lite , försiktig här , det är lätt att vandra åt sidorna . Borra därefter ut resten av vägen med en borr något mindre än diametern på din 5 /16 x 4 tum lag skruv . Jag har gjort detta en gång på varje ände av 2x6 5 inches in från ändarna .
33 .
Använd samma procedur som i steg 32 för den högra sidan av bänken . Jag drog sedan klippa en SPETSBÅGE i sidan bitar så att djupet i hålet i de grundare slutet av SPETSBÅGE kommer att behöva justeras . Gör att 1 till 1 1 /2 inches av eftersläpningar skruv att skruva in i bänk . Då spika butted ändarna av ryggen och sidan stänk ( på höger sida ) tillsammans . På vänster sida jag gångjärn det och använde en skjutlås att säkra den .
34 .
Fäll ned långsidan för enkel rengöring eller om du behöver sopa direkt in i en skottkärra eller soptunna.
35 .

Nästa häfta hårdvara trasa för att undersidan av den fasta lådor , skruva sedan på remsor av 1x2s till botten sida för att säkra den hårdvara trasa och gömma undan alla tråd som kan peta ut . Jag är rörig, och jag sällan använder pinnar eller krokar för att hålla mina verktyg när jag arbetar , om jag tappar bort verktyg när du arbetar jag får avfall 10 till 20 minuter letar efter dem , så de fasta lådor fungerar bra för mig jag bara släpp det i lådan och glömmer bort det-och när jag minns det är det första jag ser ut.
36 .
färdigt projekt , redo för ingjutning växter och andra trädgårdsarbete .

tips och varningar


 • Material för byggandet av detta projekt behandlas ( tryckimpregnerat virke ) vidta lämpliga försiktighetsåtgärder ( andningsmask , skyddsglasögon ) vid arbeten runt eller hantering av dessa material .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en förvaring bänk
  hur du ger ditt hem ett gratis nytt utseende
  hur man gör en flytande magnet
  hur man refinish ett bord av trä
  hur man köper lagring stammar
  hur man fixar en airbed
  hur reparera repor i täljsten
  hur man gör Camelback soffa överdrag
  hur man gör en dator bord eller skrivbord
  hur man gör ett bord rund mat