hur man byter soffa tyg

hur man byter soffa tyg

När du haft din soffa för ett par år är det möjligt att du kommer att börja se en hel del naturligt slitage på tyget . Om stiftelsen i soffan är fortfarande i fin form , att det enda du behöver göra för att göra din soffa ser ut som nytt igen bara är att byta tyg . Genom att återvinna det själv kan du spara pengar

Du behöver : .
Kraftig krampa removerNew pistol fabricScissorsUpholstery krampa


1
Placera din soffa på sin tillbaka .
2 .
Använd klammerborttagaren att ta bort möbler märlor som är säkra den gamla tyget till soffan . Dra försiktigt det gamla tyget bort av soffan när alla klammer har tagits bort .
3 .
Sträck den gamla soffan tyget ut på en plan yta . Använd ett måttband för att mäta den exakta längden och bredden på den gamla tyget . Lägg till ett par extra inches till längden och bredden efter det exakta måtten har tagits .
4 .
köpa nytt tyg till din soffa från din lokala tyg leverantör . Det nya tyget skall uppfylla mätning specifikationer från steg 3 .
5 .
Använd det gamla tyget som ett mönster för din nya soffa . Lägg din gamla tyget ovanpå det nya tyget . Säkra det gamla tyget till den nya tyget med knappnålar . Skär runt den gamla tyget med en sax . Ta bort stiften och de gamla tyget när du är klar skär .
6 .
Placera din soffa upprätt . Placera det nya tyget på soffan . Var noga med att stoppa in det nya tyget ordentligt i alla springor . Slå i soffan på rygg efter att du har tucked tyget .
7 .
Använd häftpistolen att häfta det nya tyget på undersidan av soffan .


Relaterade artiklar


hur man köper bokhyllor
hur man bygger en tvättstuga torkställning
hur outfit ett gästrum
hur man gör en madrasskydd från ett duschdraperi
hur man bygger en planka topp skrivarställ
hur man köper våningssäng för barn
hur skärpa vinglig säng inlägg
vattensäng konvertering
hur man klä en kudde köksstol
Så här handlar smart för soffor