hur man får bra erbjudanden på loppmarknader

hur man får bra erbjudanden på loppmarknader

Loppmarknader kan vara några av de bästa ställena att hitta bra erbjudanden på de saker som du letar efter . Många städer erbjuder ett par olika loppmarknader varje vecka som du kan gå till
1
Gör din forskning . att se hur mycket det du letar efter kostnad på en butik . Till exempel en uppsättning av fyra stolar och ett bord kan gå för 225 dollar i en butik . Så om du hittar en uppsättning som liknar detta på loppmarknad för femtio dollar då detta skulle vara en stor hitta för dig . Å andra sidan , om liknande uppsättning bord och stolar gick för 200 dollar , kan du vara bättre att bara få i tabellen i butik , så du kan ta tillbaka det om något är fel med det .

2 .
Kom till loppmarknaden tidigt . Detta sätt kan du vara säker på att slå ut andra människor som försöker hitta samma bra erbjudanden .
3 .
butiken runt loppmarknad . Många gånger kommer det att finnas flera som säljer samma saker . Om detta är fallet då du vill köpa från det billigaste stället . Det finns inget värre än att köpa något och sedan vrida runt för att hitta det billigare på annat ställe .
4 .
Byteshandel med butiken ägare . Alltid byteshandel med butiksägarna , eftersom de vanligen förväntar sig det ändå . Genom byteshandel med butiksägarna du ger dig själv en stor möjlighet att få vad du vill för ännu billigare .


Relaterade artiklar


hur man hittar gratis möbler
hur man köper en soffsektion
hur man väljer en soffa för en liten boyta
hur man gör uppdrag stil möbler
Hur man förstör mjöldagg på stranden stolar
hur man köper en Terrassvärmaren
hur man bygger ett bord Bottlecap kaffe
hur man bygger en över dörren hyllan
hur man bygger ett bord matsal
hemlagad monter lack spray