hur man får chic möbler

hur man får chic möbler

Dekorera ditt hem är en viktig representation av din livsstil och personlighet . Det finns många dekorerar stilar , inklusive det eleganta , moderna och samtida utseende

Du behöver : .
Mått i ditt hem ( plan ) Budget lista färgpalett

conceptualizing Your Space <. /h4 >
1
Först måste du tänka på hur många möbler du behöver i varje ruta . vardagsrum , matsal och sovrum
2

Det är bra att ha en layout av det utrymme eftersom det blir lättare att köpa möbler som kommer att arbeta med mått .
3 .
Beroende på storleken av din familj , eller om du har rumskamrater eller liknande för att underhålla, måste du se till att du köper en tillräcklig mängd sittplatser .

Plocka en färgpalett


1 .
flesta moderna bostadsområden spela på antingen svart eller vitt paletten och lägg poppar av färg för att liva atmosfären . Tänk på plats-finns det en mycket ljus i din lägenhet ? Om så är fallet , lekte med en vit system med dyker din favoritfärg skulle ta fram det luftiga , soliga atmosfär . Om du föredrar svart , använda färgen i möbler, men behålla färgen på väggarna en ljusare färg .
2 .
Som för en dekorfärg , se till att du väljer en färg som kommer att gå med andra färger i ditt hus . Till exempel kommer grönt alltid gå fint med blå och lila . Dock kommer en neon gul accentfärg erbjuder mindre färg pairings .
3 .
Du kan arbeta med olika färger i varje rum , men se till hela lägenheten flyter ihop när det gäller färg .

Plockning Möbler


1 .
Du kan använda dessa accentfärger i kuddar , mattor , vaser och konstverk . Dessutom kunde en liten möbel vara i accent valfri färg , bara så länge den är liten och diskret .
2 .
När du går till affären för att plocka ut några chica stycken för ditt hem , du kommer att känna nervös . Det kommer att finnas så många alternativ och objekt att välja mellan att det kommer att göra din huvud snurrande . Följ dessa riktlinjer för att du väljer chic , modern bitar som verkligen kommer att göra ditt hem samtida .
3 .
soffan bör vara din främsta prioritet . En verkligt elegant soffan sitter lågt på golvet och är oftast lång eller kort i längd . Du kan köpa en schäslong , soffa , ottoman eller andra enheter för soffan så att du kan arrangera bitarna . Om du finner möbler för sovrum , tänk på att ett chict sängen är antingen väldigt låg på marken , eller ovanligt högt upp .
4 .
Andra möbler du kan tänka på är en soffbord , sidobord , matsalsbord och bokhylla . Vissa av dessa bitar kan inte tjäna sitt logiska syfte, men är bara att lägga till stämningen i rummet . Funktionaliteten är inte din främsta prioritet när man köper chic möbler . Ditt fokus bör vara enkelhet .
5 .
Kontrollera att du plocka ut några häftiga konstverk som visas . Detta kan vara en färgstark målning , en skulptur eller en stack av ljusa , lekfulla böcker på soffbordet .


Relaterade artiklar


hur man väljer vardagsrum stolar
hur överdraget möbler
om antika klo - fots baljor
hur man gör grungy letar möbler
hur man ska behandla oavslutade furu möbler
hur man skär en låda fjäder i hälften
hur man köper egna överdrag
hur man gör soffan kuddöverdrag
hur man gör en utomhus bord täcka utan att sy
vad är ursprunget till golvur ?