hur man gör en trä brevlåda

hur man gör en trä brevlåda

Brevlådor kan byggas i trä , med stilar från utsmyckade och dekorativa lådor till enkla boxar som görs bara för att få jobbet gjort . Bygga en dekorativ brevlåda tar ganska lite för träbearbetningsmaskiner skicklighet , inklusive carving . Att göra en grundläggande brevlåda är betydligt enklare och kan göras även av någon med mycket liten erfarenhet av snickeri . När din grundläggande box är färdig, kan du alltid lägga dekorativa detaljer

Du behöver :
2-gånger-4- fots bit woodTape measure1 tum trä screwsScrewdriver2-2 1/2--inch hingesSawClampFine säd sandpaperPaint eller trä . fläcken .


1 .
dra alla i brevlådan bitar på träbit och klippa ut dem. Följande stycken ska klippas :

1 framsidan-12 1 /8 inches med 6 u00BD inches med 5 /8 tum
1 tillbaka-12 1 /8 inches med 7 3 /4 inches av 5 /8 tum
2 sidor-5 inches med 7 u00BE inches med 5 /8 tum
1 upp-14 inches med 6 inches med 5 /8 tum
1 botten-12 1 /8 inches x 4 inches med u00BD tum
2
Limma framsidan, baksidan , sida och botten ihop bitarna . Kanterna på underdelen ska vara inne framsidan, baksidan och bitar sidan . Lägg till två träskruvar på varje sida ca en tum från varje hörn för att fästa den till botten säkrare . Lägg till tre skruvar på både fram och bak, en i varje hörn och en i mitten .
3 .
Lägg överdel på toppen av lådan du just gjort . Eftersom framsidan skall bestå kortare än baksidan , toppen pjäsen sluttningen ned mot framsidan . Flytta den övre bit tillbaka så att den övre kanten av den övre pjäs är även med baksidan av lådan . Detta kommer att lämna den nedre kanten av den övre del hängande över baksidan av lådan . Låt någon hålla pusselbiten på plats för dig eller använda en klämma för att hålla pusselbiten på plats . Använda finkorniga sandpapper , slipa kanten av den övre del tills det blir vinklad och linjer upp jämnt med bakstycket . Detta gör att din brevlåda för att öppna fritt .
4 .
Fäst den övre till resten av lådan . Skruva fast gångjärnen till den bakre kanten av den övre biten som du bara slipas och fäst den andra sidan av varje gångjärn på baksidan av brevlådan .
5 .
Sand hela rutan . Det kommer att finnas skarpa kanter kvar från styckningen. Slipning kommer att eliminera dessa . När rutan känns smidig vid beröring kan boxen målas eller betsas.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en fläck från läder
Så här handlar smart för soffor
hur svalna en skum säng
hur man köper sovrumsmöbler
hur att Refinish teakträ
hur du flyttar en tung biljardbord
bokhylla idéer
hur du snabbt ta bort djurhår från möbler
hur man bygger en stor bokhylla
hur man gör en bokhylla av uppslagsverk