hur man gör en uteplats bekväm

hur man gör en uteplats bekväm

De flesta landskap införliva en uteplats i någon del av gården . Men om du ska använda din uteplats det har att inte bara se bra ut , men vara inbjudande . Här är några tips på hur man gör en uteplats bekväm

Du behöver : .
Skiss padGraph papper


1
Först du vill att din uteplats placeras där . Det kommer att vara bekväm att använda . När du designar och bygger din uteplats , se till att den är placerad där det kommer att se bra ut från huset , vara bekvämt till din dörr , och helst ansikte en intressant eller vacker utsikt . Om du kommer att använda det för mat utomhus , borde den ha bra kök tillgång .
2 .
Då du vill kontrollera att du har bekväma möbler i en stil som inte bara bidrar till känslan av din trädgård , men är faktiskt bekväm att använda. Ibland kan en snygg stol är köpt men aldrig använt eftersom det bara är inte värdig att sitta i. Du kan verkligen köpa möbler och du00C3 u00A9 cor för dekoration , men alltid kom ihåg att lägga i några riktiga , användbara möbler också !

3 .
Designa din uteplats så det är lätt att underhålla . Köp möbler som kommer att stå sig väl till utomhusenheter . Mögel och trasiga tyg kommer inte att göra en uteplats trevlig . Och att ständigt skydda möbler , kuddar , gardiner eller något annat utomhus du00C3 u00A9 cor , kommer att göra livet på din uteplats allt annat än bekväm .
4 .
Design och utrusta din uteplats med gott om skugga . Oavsett om din skugga tillhandahålls från ett tak , utomhus draperier eller gardiner , hängande fönster , nyanser , skärmar , gobelänger , buskar eller träd , kommer skugga att uppskattas i varmt väder .
5 .
Och för att göra din uteplats bekväm du kanske vill faktor på platser för att äta eller dricka , mattor , extra kuddar och mysiga belysning så att du kan använda din uteplats på natten också . Du kanske också vill lägga till en chiminea , öppen spis eller eld grop för svala dagar eller kvällar . Och för ännu mer avkoppling , att överväga att införliva det lugnande klinga av vatten med en fontän . Dessa är bara några av de många saker du kan tänka på att göra din uteplats bekväm .


Relaterade artiklar


hur man bygger snygga inbyggda bokhyllor
som köper antika möbler ?
hur man byter grillgaller på en propan bbq
hur man gör en sänggavel staketet
hem åtgärda för att rengöra en madrass fläck
hur man organiserar en uteplats
Hur fungerar en låda fungerar ?
hur man bygger ett rullande picknickbord
hur man gör en sovloft stil
hur man bygger en modern stol Stickley Morris