hur man gör klädsel för en sänggavel

hur man gör klädsel för en sänggavel

Klädd sänggavlar är vackra men dyra . Följ dessa steg för att göra dina egna sänggavel som inte bara kommer kosta mindre än $ 50 inklusive material, men kommer att matcha ditt sovrum och smakar perfekt

Du behöver :
säng med ram som redan har togetherMeasuring tapeElectric-drivna krampa gunBattery-Drivs drillFour med mutter och nylon låsning nutsHammer .

Mätning och insamling Material


1 .
Mät bredden på sängramen utifrån för att utanför och höjden på hålen där bultarna går . Bestäm hur lång du vill att din sänggavel ska vara.
2 .
Gå till ett hem förbättring lager som har en timmer gård . Välj 3/4-inch plywood eller bättre kvalitet . ( Möbler grad är bäst men är tyngst och dyrast . ) lagret minskar dina plywood efter dina mått gratis .
3 .
Köp din önskade tyg och vadd från en tygaffär .
4 .
Borra hål i botten av plywood för att matcha hålen på sängramen .

församlingen


1 .

Sträck vadd runt framsidan av sänggaveln och över ryggen och sidorna , vilket ger ca 3 inches extra på baksidan . Det är inte nödvändigt att täcka hela plywoodskiva , bara den övre delen inte döljs av sängen. Staple på plats .
2 .
Sträck tyget över vadd . Börja längst upp i mitten med en klammer och dra sedan rakt ner och häfta igen längst ner för att se mönstret är uppradade . Arbeta uppifrån centrum och ut till sidorna , dra i tyget när du häfta . När du kommer till hörnen , sträcka och vika som om du linda en närvarande .
3 .
Lägg accenter t. ex. rör runt kanterna med hjälp av en limpistol , eller dekorativa naglar mässing Med hjälp av en hammare . Du kan också lägga till en andra kontrasterande remsa av tyg ner i mitten , accenting med fler rör eller naglar .
4 .
Klipp bort överflödigt tyg på baksidan
5 .
Fäst gaveln till sängen ramen med bultar .

tips och varningar


 • När du bifogar tyget , regelbundet ta ett steg tillbaka för att se mönstret är uppradade . Använd mönster som guide. Om du vill ha en böjd sänggavel , enkelt märka dina mätningar med en blyertspenna , och hem-förbättring butik anställd kommer att göra egna cut gratis . Experimentera med olika tyger , såsom sammet eller läder . Om märlor sticka upp , ned kranen med din hammare .
 • Klipp inte tyget tills du är klar stretching och häftning den över sänggaveln vara säker på att du har tillräckligt .


 • Relaterade artiklar


  typer av bäddmadrasser
  hur att köpa begagnad våningssäng
  hur man klä en fåtölj
  hur du väljer en hörnskåp
  hur man gör en vagn slaktbänken
  hur man gör en gammal madrass kännas nytt
  hur man ansöker en epoxi ovansida för att ett bord eller bar topp
  hur man gör ett paraply täcka
  hur man bygger rullande hyllor
  hur man bygger en fåfänga bänk