hur man gör med en soffa

hur man gör med en soffa

En ny soffa kanske ser bra ut i vardagsrummet , men något måste göras med den gamla . De flesta möbelaffärer kommer att leverera sin nya möbler, men kommer inte att ta gamla möbler bort . Om du inte har en lastbil för att leverera den någonstans , inklusive dumpa , du valmöjligheter är begränsade . Ta ett par timmar att göra några samtal eller följa några av dessa steg och du kommer troligen att bli av med soffan snabbare än du tror

Du behöver : .
Telefon bookMarkersPoster ombord


1 .
Välj en trevlig dag eller helg ( om tillval ) och visa soffan i din gårdsplanen vid vägen . Gör en " Gratis " tecken och anbringa tecknet på soffan så det kommer inte blåsa bort eller välta .
2 .
överväger att tapetsering i soffan och hålla det i ett annat rum eller sälja det billigt . Ibland ett billigt pris på en möbel som en soffa kommer att gå snabbare än en " fri " tecken , eftersom människor kan känna att de betalar för någonting , de är en bra affär . En "fri " tecken kan få dem att tro att något är fel med soffan .
3 .
Slå upp välgörenhetsorganisationer i ditt område eller närliggande städer , såsom hemlösa skyddsrum , barnhem , kvinnor tillflykt centra och även kyrkor . Många av dessa platser får inte bara villigt acceptera den donerade soffan , men också vidta åtgärder för att komma plocka upp den . Kyrkor får inte ta emot donerade möbler, men får veta familjer i behov att de kan kontakta .
4 .
Kontakta låg auktoritet inkomster bostäder i ditt område eller närliggande städer. De kan känna familjer i behov som kan ha ett fordon på egen hand till komma plocka upp i soffan , eller de kan ha en vän med en lastbil för att hjälpa dem . Kontakta också låga inkomster hyresfastigheter .
5 .
Ring användas möbelaffärer i närheten . Återigen får de acceptera gärna en donation för att tjäna pengar på soffan och kommer gärna resa till plocka upp den. De kan ofta reparera eller åter klä gamla soffa och möbler och göra en vinst på det .
6 .
Slå upp Freecycle. com eller andra fria samhällen giveaway på Internet och efter en annons . Många av dessa företag kommer inte betalt för en annonsplacering.
7 .
Kontakta det lokala företaget för avfallshantering som plockar upp din vecka papperskorgen . Många kommuner kommer att ha en viss dag på året (eller ens ett par dagar om året ) när invånarna kan städa ur deras hus och placera större föremål nära vägen för upphämtning till soptippen . Om detta inte är ett alternativ , fråga om de skulle vara villiga att göra sig av med soffan mot en avgift .
8 .
Hyr en lastbil från en lokal uthyrare och ta soffan till dumpa dig själv .
9 .
Demontera soffan . Med en soffa isär det ganska lätt , med tanke på vad du har att betala för dem . Du kan klippa och montera delar i soppåsar och lägga till ett par påsar åt gången till din vanliga sopor pickup . Se till att du inte hand om otillbörlig material , och du kan även spara delar av soffan . Om du har en utomhus eld grop , kan du bränna ved inne i soffan .


Relaterade artiklar


hur man gör en bekämpa värdig fort av kartong
hur man åter täcka en vintage matstol
hur man klä en antik soffa
hur man kan förbättra stöd av sängen ribbor
hur man gör med en soffa
hur man tillämpar ett två toner till möbler
hur man sköter om en läder honnörsbordet
hur man gör en madrass fastare
hur man gör en pelarbord
hur man skyddar en lädersoffa