hur man håller en matta från att glida på ett trägolv

hur man håller en matta från att glida på ett trägolv

Detta är en enkel lösning för att lösa ett gemensamt hushåll problem om du har ett trägolv . Jag brukade ha för att justera min matta var eller varannan dag så det skulle stanna på plats tills jag provat detta och det fungerade

Du behöver : .
Matta
Hardwood /laminatgolv.
Skåp liners .


1 .
första steget är att bege dig till den lokala dollar store och köpa en rulle av liners kök cubboard . Dessa är gjorda av skum och är ett non slip yta som fungerar perfekt för att hålla en matta på plats och är bara en dollar .
2 .
Nästa hitta där du vill ha mattan i rummet . Nu mäta hur stor mattan är . Om mattan är 8 meter lång därefter dela den siffran med fyra så din st ska vara 2 meter lång . Nu tar halkfria matt och skär den i fem bitar av den beräknade längd .
3 .
nu placera en bit på varje av de fyra hörnen och en i mitten så det ser ut nummer fem på en tärning . Om det är en bredare matta du kan behöva använda några fler band i mitten för att hålla den på plats .
4 .
Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av din matta som kommer att stanna på plats , och bäst av allt det kostar dig bara ett par dollar i stället för att köpa den halkfria mattan vakt som kostar en mindre förmögenhet.


Relaterade artiklar


hur man använder rumsavdelare
hur du tar bort en fläck från soffan
om inbyggda bokhyllor
hur man installerar DTV
hur man tänder en propan bbq
hur man bygger en paj säker
hur man kan eliminera en vägglus problem
hur man testar kvaliteten och komforten hos en soffa
hur man gör en vadderad sänggavel
Hur man återskapar en sittdyna