hur man kan återställa en järn säng

hur man kan återställa en järn säng

Återställa ett järn säng om det är en dyrbar ärvs bit från familjen eller hitta på en loppmarknad är ett projekt som är definitivt värt att göra . En stor del av tiden dessa bäddar har flera färgskikt som är rostig och fjällning och kommer att kräva fullständigt avlägsnande att återvända sängen till ursprungligt skick , för att öka dess livslängd till hand ner till nästa generation. Detta projekt kommer att kräva tid och en del långtråkigt arbete , men den färdiga järnsängen är ett konstverk

Du behöver : .
Stålborste ( stora små ) Paint stripperPutty knifeSandpaperRust inhibitorMetal primerMetal paintAutomotive vax .

Återställa en Iron Bed


1 .
Använd en stålborste för att ta bort så mycket av flagnande färg och rost som möjligt . Använd liten stålborste på någon sniderier eller filigran att komma in i tätare områden . Sand stora plana ytor . Bära en mask för att undvika inandning någon leda damm från färgen .
2 .
Ansök färgborttagningsmedel till små områden enligt tillverkarens anvisningar och tid rekommendation . Skrapa färgborttagningsmedel blandning med spackel och placera på en bit plast för korrekt avfallshantering. Beroende på antalet färgskikt , kan detta förfarande måste upprepas flera gånger. Det är viktigt att ta bort alla gamla färgen .
3 .
Skölj järn sängstomme med klart vatten för att avlägsna alla rester färgborttagningsmedel. Låt torka .
4 .
Sand någon grov områden så smidigt som möjligt . Torka bort slipdamm eller vakuum grundligt . Se till att allt damm tas bort för en slät yta . Applicera ett lager rostskyddsmedel och låt torka . Den hämmare fyller i mindre gropar och fördjupningar i järn sängram samt stoppa nya rost bildas.
5 .
Spraya järnsäng med två lager av metall primer . Låt primern torka mellan skikten . Låt järnet säng att torka .
6 .
Spraya järnsäng med två eller tre lager av färg rekommenderas för metall . Låt den rekommenderade torktiden mellan skikten . Tänk på att torktider variera beroende på temperatur och luftfuktighet.
7 .
Låt järnsängen färgen torka i ett par dagar och applicera ett tunt lager av bil vax för att skydda finish .

tips och varningar


 • Vissa metallbearbetning butiker kommer sandblästra järn sängramar för en nominell avgift .
 • Använd ögonskydd vid användning av stålborstar och kemikalier . Arbete utanför om möjligt exempel på en veranda eller i ett välventilerat verkstad eller rum .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en bokhylla av aska block och styrelser
  hur du lagrar en grill för vintern
  hur man testar och köpa en kudde
  hur reparera ram rottingmöbler
  hur man gör en bänk för ett matbord
  hur man refinish en trä soffbord
  hur man väljer korgstolar
  hur man bygger ett rött bord ek mat
  hur reparera lös matsal ben rum stol
  hur reparera stol remmar och sadelgjord