hur man kan kontrollera säkerheten barnmöbler

hur man kan kontrollera säkerheten barnmöbler

Alltid kontrollera säkerheten barnmöbler innan du säljer den i ditt garage försäljning . Visste du att loppisar faller under den nya lagen, Konsumentpolitik Safety Act ? Om du säljer en produkt som har bedömts farlig , kan du bli skadeståndsskyldig enligt lagen . Det är ditt ansvar att kontrollera först för att kontrollera din säkerhet barnmöbler
1 .
Gå till Consumer Product Safety Commission webbplats .
2 .
Klicka på " påminner och Produkt Säkerhet News " , enligt Consumer Safety fliken .
3 .
Välj " Company " . Det är lättast att söka efter företagsnamn , om du vet det .
4 .
Välj bolag från listan . Rulla ner tills du ser företagets namn du vill ha . Jag kommer att använda Child Craft , som exempel . Rulla ner tills du ser " Child Craft " . Klicka på " Child Craft " Nu klicka på Sök .
5 .
Leta minns . Tre dyka upp i denna sökning. Låt oss säga att vi ska sälja en spjälsäng av Child Craft . Vi köpte det 2005. Det innebär att erinra för 2004 inte skulle påverka oss , men du kan titta på det senare bara för att vara säker . Ignorera skötbordet minns . För nu kommer vi att titta på erinra på toppen , " Återkallande av spjälsängar i oktober 2005 " . Klicka på det.
6 .
Läs Farobeteckning . Den beskriver problem med ett ändstycke som kan lossna och snärja eller skadar barnet .
7 .
läser produktinformationen mycket noggrant . Den listar modellnummer berörs av återkallelsen , och berättar var de finns . Om din krubba inte har dessa modell nummer , är det säkert att sälja . Om det har någon av dessa modeller nummer , sälj den inte .
8 .
Läs Remedy avsnitt . Där berättar det du inte använder spjälsängen , men också talar om för dig att kontakta företaget och ger dig telefonnummer . Barn Craft kommer att skicka dig en GRATIS reservdel . Så, är allt du behöver göra för den delen , ersätta det , och sedan kan du lägga den i ditt garage försäljning , fri från allt ansvar .
9 .
Kasta ut någon barnmöbler som är osäker att använda, och inte har en fix på problemet , eller någon ny produkt som erbjuds av företaget .


Relaterade artiklar


hur man köper och vård av bambu möbler
om antika restaurering
hur man gör hydrofoba skum
hemlagad maskindiskmedel
hur man gör trä avföring stol steg
hur du installerar en GFI brytare för en utomhus fläkt
hur man köper fällbara stolar
Hur man använder en klammerborttagaren
hur man gör ett skrivbord
hur du monterar möbelmoduler