hur man plocka ut en lädersoffa för ditt hem och livsstil

hur man plocka ut en lädersoffa för ditt hem och livsstil

Om du är i marknaden för en ny skinnsoffa eller delsträcka , se till att du gör lite forskning innan du gör ditt val .

Läder är ett mycket slitstarkt material på möbler . Det varar fem gånger längre än vanliga klädsel och är mycket lättskött . Men det finns olika kvaliteter av läder som behöver extra försiktig så om du har barn eller husdjur , måste du se till att du väljer rätt soffan
1 .
När du köper en läder möbel , kommer du att märka att det finns ett brett urval av priser . Merparten av tiden beror detta på högre halter av läder vs lägre kvaliteter samt 100 % läder och lädervaror vinyl matcher . Du bör förstå skillnaderna så att du vet om du får något som varar , något som är prissatta rättvist, och vad som är lättare att sköta .
2 .
betyg av läder bestäms av tillståndet i hud eller skinn när det undersöks först . En hud med mer markeringar , biter mygga , taggtråd markeringar tråd , och andra frågor kommer att betraktas som en lägre lönegrad . Vad som vanligen händer är att lädret blir kratsade och korrigeras så att det ser bättre men det kommer att prissättas lägre eftersom det inte visar mycket av det naturliga skönhet längre . Många av dessa djur föds upp i Sydamerika där vädret är inte alltid snäll mot djuren och du kommer hitta en hel del lägre graderade hudar .

En högre betyg läder kommer från ett djur vanligtvis odlas i Skandinavien där vädret är mycket bättre och där korna är babied . Eftersom hudarna är i bättre skick , är mindre underhåll gjort och de är värda mer . En högre grad av läder kommer att kosta en soffa köp en hel del mer .
3 .
Om du köper en lädersoffa som är 100 % topp läder med en högre lönegrad läder , förväntar att spendera en hel del mer . En lädersoffa som delas säd ( som vanligtvis är tillverkad av det andra lagret av huden och är ibland görs till ett mocka eller i skor ) och lägre grad av läder kommer att vara under $ 1000.
4 .
Så vad är bättre för en familj med barn ? Du kan köpa en soffa med skyddsmedel på den . Det brukar finnas i en lägre grad av läder ( som kan se så fint högre betyg , men kanske inte så mjuk och smidig som den dyrare hög grad ) . Du kan köpa 100 % toppen läder och betala lite mer eller 100% läder med split säd på sidorna . Kluvna riskorn brukar inte riktigt lika robust och du kommer att betala mer . Men de är fortfarande både mer hållbara än stoppning .
5 .
Tänk om du letar efter en bra kvalitet lädersoffa, inte har några barn att oroa sig för , och priset är inte lika mycket en fråga ? Titta på fullnarvigt soffor ( liten korrigering på hudarna och mycket mjukt och smidigt ) .
6 .
Du kommer att finna att läder fällbara soffa 's är ganska lite mer , särskilt om den har 100% läder . Om du vill spara lite extra kan du titta på läder med sidor läder match . Den vinyl match är en sådan bra replik att du inte skulle veta skillnaden .

tips och varningar


 • Läder är 5x tåligare än vanlig klädsel
 • Använd en läder lotion en gång om året för att hålla den spricker
 • lägre kvalitet läder gör vanligtvis en Protectant så det kan vara lättare att sköta .


 • Relaterade artiklar


  hur du gör din egen klädsel schampo
  hur man bygger tredubbla våningssängar
  hur man gör en barbord
  hur man inlägga en madrass
  hur man bygger akvarium står
  hur man bygger Murphy säng bokhyllor
  hur man gör en hockey rack pinne päls
  hur man bygger en kaninbur matsal
  hur man passar en vanlig säng sänggavel
  hur man får rustika kontorsmöbler